Проходження UNO & Friends: Поради, WIKI, Огляди

UNO & FRIENDS – гра на андроїд від компанії Gameloft. Жанр гри: Карткові. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Як оскаржити дії гравця? Подібна ситуація виникає, коли інший гравець використовує проти вас карту Замов Колір і Витягни Чотири. Ви можете оскаржити дії гравця, якщо вважаєте, що у нього є інша карта замовленого кольору, або просто витягнути чотири карти. Якщо ви вирішили оскаржити дії гравця, але в результаті виявилося, що у нього була карта попереднього кольору, гравець повинен буде замість вас витягнути чотири карти. Якщо ж гравець грав чесно, вам, крім 4 належних, доведеться витягнути ще 2 карти за помилку.

Чому мій ранг виявився нижчим, ніж ранг гравця з великою кількістю карт? Після закінчення гри сумарна кількість очок карт, що залишилися у кожного гравця, визначає їх фінальну позицію. Значення на цифрових картах відповідають кількості очок, спеціальні карти приносять 20 очок, ДИКІ – 50. Якщо у вас залишилася єдина ДИКАЯ карта, то гравець поряд з вами завершить на кращій позиції з 3 цифровими картами, рівними десяти очкам.

Як запросити друзів пограти зі мною? Щоб запросити друзів пограти з вами, натисніть на свій аватар в головному меню, а потім оберіть або “Грайте з друзями!”, Щоб зіграти в звичайному матчі, або “Команда UNO (Спільний)”, щоб зіграти в Команді UNO. Далі, натиснувши на одну з кнопок “запрошуємо.”, Ви зможете запросити в гру до 3 своїх друзів. Одного і того ж людини можна запросити в гру до трьох разів поспіль. В іншому випадку, вам потрібно буде зіграти в UNO, щоб в той же день відправити цього ж гравцеві ще одне запрошення.

Як додати людей до свого списку друзів? Після натискання на аватар гравця під час гри з’явиться меню, з якого можна відправити йому запрошення. Екран друзів також пропонує інші способи додавання друзів через соцмережі.

Як отримати квитки КЛУБУ? Квитки КЛУБУ присуджуються в залежності від того, скільки днів ви граєте в гру і скільки друзів ви запросили в гру. Ви можете швидко відстежити свій прогрес через магазин.

Що мені робити, якщо гра вилітає або зависає при спробі виконати дію, яке не можна скасувати ? По-перше, спробуйте повністю закрити і перезапустити програму. Потім перевірте наявність оновлень, переустановите додаток і виконайте перезавантаження пристрою. Якщо проблема не зникне, зверніться до Служби підтримки.

Як видалити друзів зі свого списку друзів? Перейдіть до списку друзів, натисніть на ім’я гравця, якого хочете видалити, потім натисніть на червону кнопку “Видалити одного”. Підтвердіть свою дію, і один буде видалений з вашого списку.

Я втрачу свої жетони UNO, якщо прийму запрошення пограти з другом під час гри? Так, ви не зможете прийняти запрошення пограти з другом, якщо не вийдете з поточної гри.

Мені попався гравець, який використовує неприпустимий аватар або ім’я користувача. Що робити в такому випадку? Оскільки гра UNO & Friends дозволяє гравцям підключатися до соціальних мереж, є ймовірність того, що деякі будуть використовувати неприпустимі зображення також в якості свого ігрового аватара. Ви можете повідомити в Техпідтримку про такого гравця, натиснувши на його аватар і вибравши значок “!”. Ця нова процедура дозволить вам повідомляти про неприпустиме поведінці гравців безпосередньо, щоб Техпідтримка могла вжити необхідних заходів.

Як отримати аватари? Ви відкриєте нові аватари, якщо будете грати, брати участь в акціях і кожен день заходити в гру. Деякі аватари будуть доступні завжди, але більшість з них будуть з’являтися спеціально до сезонних акцій та пропозицій, тому їх отримають тільки ті гравці, які будуть приймати в них участь.

Що являють собою компаньйони? Компаньйони – це маленькі помічники, яких можна взяти з собою в гру!

Як отримати компаньйона? Компаньйонів можна отримати в ящиках. Самим звичайним вважається Дерев’яний ящик. У кожному ящику містяться різні набори призів і компаньйони.

Як зробити свого компаньйона краще? Кожен компаньйон може пройти через 10 рівнів. Підвищуйте рівні своїх компаньйонів, отримуючи таких же точно з ящиків. Кожен рівень обіцяє компаньйонові поліпшення у вигляді кращих нагород або більшої сили компаньйона.

Як підвищити рівень свого Білого тигра? Рівень Білого тигра можна підвищити таким же чином, як рівень інших компаньйонів. Його рівень підвищується РАЗОМ з іншими компаньйонами. Підвищуйте рівень інших своїх компаньйонів звичним способом, і Білий тигр теж почне поліпшуватися.

Як підвищити рівень своїх клубного компаньйонів? Після досягнення КЛУБНОГО рівня ви відкриєте компаньйона з Золотих ящиків. Заробіть або придбайте Золоті ящики, щоб підвищувати рівень свого КЛУБНОГО компаньйона при кожній появі.

Як відкрити єдинорогів UNO? Єдиноріг UNO – це час від часу проходять в грі UNO & Friends спеціальні акції, що включають в себе турніри. Зіграйте під час акції і отримаєте розетку і ящик єдинорога UNO. Як тільки ви зберете всіх кольорових єдинорогів UNO, отримаєте райдужного єдинорога!

Як працює “Удвічі більше предметів мегаакціі”? Коли діє “Удвічі більше предметів мегаакціі”, ви отримаєте два предмета в Мегаакціі, навіть якщо покладається всього один. Це означає, що ви будете швидше заробляти нагороди в Мегаакціі і зробите більший внесок в гру.

Як довго діє “Удвічі більше предметів мегаакціі”? “Удвічі більше предметів мегаакціі” діє до закінчення поточної Мегаакціі.

Що сталося з моїм VIP-статусом? У силу деяких змін в законодавстві більше не дозволяється гравцям молодше 13 років брати участь у VIP-програмі після її трансформації в КЛУБ. Гравці, яких торкнулося дана зміна, повинні були отримати повідомлення або компенсацію.

Що робити, якщо я бачу повідомлення про те, що у мене два діючих профілю? На екрані відобразиться два конфліктуючих збереження. Виберіть те, яке хочете використовувати. Візьміть до уваги, що, в деяких випадках, невибраний профіль може бути видалений.

Що робити, якщо обидва конфліктуючих профілю належать мені? Натиснувши “Обидві мої”, ви зможете вибрати версію збереження, яку хочете пов’язати з вашим пристроєм, а також з обліковим записом в Facebook, Game Center або Google +.

Як вибрати версію збереження, яку я хочу використовувати за замовчуванням? Просто натисніть на кнопку під потрібної версією і, переконавшись в правильному виборі, натисніть на кнопку “Вибрати цю”, щоб підтвердити вибір.

Як можна перейти до іншої версії збереження? Перейдіть в розділ Налаштування і зайдіть в гру з кращою облікового запису, щоб перейти до збережених в ній даними. Коли ви знову побачите повідомлення, виберіть бажане збереження гри.

Я випадково вибрав не той профіль і отримав повідомлення про те, що старий профіль був видалений. Грою передбачено будь-який спосіб відновити інший профіль? У разі, якщо ви вибрали неправильну версію збереження і не можете відновити іншу, зверніться в Службу підтримки.

Як назавжди залишити виграну мною розетку на аватарі? Виграні вами розетки будуть автоматично з’являтися на аватарі і додаватися в вашу колекцію розеток. Якщо ви отримали нову розетку, але хочете, щоб відображалася попередня, виберіть її в інвентарі через екран налаштування аватара.

Що являють собою турніри? У турнірах 16 гравців грають один проти одного в трьох раундах на 4 гравці. Гравці, які посіли 2-е і 1-е місце в першому раунді переходять до другого, а гравці, які посіли 2-е і 1-е місце в другому раунді переходять в третій. Корони і розетки будуть вручатися тільки гравцям, які здобули перемогу в фінальному раунді.

Що являють собою корони турніру? Корони турніру – це спеціальні предмети для аватара гравця. Під час гри корони видно іншим гравцям. Їх можна виграти в турнірах або в режимі UNO Journey.

Які призи в турнірах? У звичайних турнірах гравці в нагороду отримують корони, а також відкривається наступний рівень турніру. У Термінових турнірах гравці отримують розетки з тимчасовими бонусами. Більшість нагород, які отримують гравці в фінальному раунді, не можна отримати за жетони.

Що таке Турнір компаньйонів? Турнір компаньйонів складається з 4 рівнів. Турніри нижчого рівня будуть відкриті відразу ж. Вигравши Турнір компаньйонів, ви отримаєте ящик відповідного рівня. Щоб відкрити турнір наступного рівня, вам потрібно буде отримати певну кількість компаньйонів.

Автор статті: Надія Д.