Проходження Survival Arena Tower Defense: Поради, WIKI, Огляди

SURVIVAL ARENA: TOWER DEFENSE – гра на андроїд з датою виходу 03.05.2017 р від компанії Game Insight. Жанр гри: Стратегії. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Зміст статті

  • Гайд по ігровій валюті
  • Секрети карт і скринь
  • Вживані на Арені
  • Ліги і турніри
  • Гайд по кланам і островам
  • Як правильно зберігати прогрес
  • Баги і фітчи гри
  • Якщо гра гальмує?
  • Survival Arena: Гайд по ігровій валюті

    Що таке рубіни? Це абсолютно нова валюта, яка буде існувати одночасно з осколками неба. Рубіни можна використовувати для отримання скринь і жетонів героя в магазині, обмінювати їх на осколки неба або моментально відкривати з їх допомогою скрині.

    Як отримати рубіни? Рубіни можна отримати за перемоги в турнірах, досягнення або за відкриття 5 скринь за перемоги на дуель. Вони також можуть випасти зі скринь з запасами, так що не забувайте їх збирати! Ну і, звичайно, Ви завжди можете придбати рубіни в ігровому магазині.

    Для чого використовуються рубіни? У першу чергу – для отримання предметів з магазина (скринь і жетонів героя). Також їх можна витратити на прискорене відкриття скринь.

    Рубіни замінять осколки неба? Осколки неба залишаться в грі: вони будуть проводитися на аренах, Ви будете отримувати їх зі скринь, а також в нагороду за участь в турнірах. Нова валюта вводиться для того, щоб баланс між картами, скринями та іншими предметами з магазину було легше налаштовувати. Ще були збільшені щоденні нагороди в уламках неба!

    Survival Arena: Секрети карт і скринь

    Отримання карт. Ви можете збирати карти, відкриваючи скрині і переходячи в ліги рівнем вище. Чим краще скриню, тим більше шансів знайти в ньому деякі карти (особливо епічні та легендарні). Звичайно, Вам може невимовно повезти і при відкритті звичайного скрині, але набагато вигідніше купувати скрині в магазині і отримувати карти з них. Карти розподілені по лігам, тобто щоб отримати карту певної ліги, потрібно спочатку набрати необхідну кількість Слави з дуелей, перейти в нову лігу, і тільки тоді ця карта може Вам попастися в скринях.

    Як отримати рідкісні / епічні / легендарні карти? Карти бувають різної якості: звичайні, рідкісні, епічні, легендарні (по зростанню). Очевидно, легендарні карти дадуть Вам більше переваги, ніж їх звичайні аналоги, але їх набагато складніше знайти. Продовжуйте відкривати скрині, щоб отримати ці карти, і обов’язково похваліться перед усіма, коли Вам дістанеться класна легендарна карта! До речі, в скринях з магазину більше шансів знайти рідкісні / епічні / легендарні карти.

    Гра аварійно завершила роботу під час поліпшення карти. Не турбуйтеся, поліпшення карти все одно пройшло успішно. Перезапустіть гру, і все буде в порядку. Якщо Вам здається, що щось пішло не так – карта не покращилася, хоча осколки неба були списані – зверніться до в службу підтримки: там відкриють Вашу обліковий запис і подивляться, як пройшло поліпшення.

    Як я можу отримати безкоштовні скрині? У розробників є особливий електронний папуга, який відраховує секунди, і як тільки проходить 4 години, Ви зможете отримати безкоштовний скриню з запасами. Просто зайдіть в гру, відкрийте вкладку “Магазин” і натисніть “Забрати”, а потім дивіться, які карти з’явилися в Вашому арсеналі. Ви можете накопичити не більше 2 скринь (якщо почекаєте 8 годин), після чого необхідно забрати скрині з запасами, щоб отримати нові.

    Хочу дізнатися більше про скринях. У скринях зберігаються карти і осколки неба. Зазвичай скриню відкривається за 4 години, але за деякі завдання в нагороду даються скрині, які можна відкрити швидше або повільніше. Як правило, чим більше часу потрібно для відкриття скрині, тим цінніше його вміст: наприклад, всередині можуть бути рідкісні предмети, які годі й шукати в маленьких скринях.

    Кожні 4 години Ви можете отримати безкоштовний скриню з запасами. Можна накопичити до 2 таких скринь (це означає, що кожні 8 годин можна забирати 2 скрині з запасами, але якщо Ви не заберете їх через 8 годин, більше скринь вже не стане). Ви також можете придбати скрині з магазині за осколки неба. Ці скрині вже відкриті – залишається просто розташуватися зручніше і спостерігати, як арсенал наповнюється приголомшливими скарбами. Ще вони містять більше карт, так що шанс поповнити колекцію карт рідкісними екземплярами набагато вище.

    Чим відрізняються придбані за осколки неба скрині від звичайних? Скрині з магазину містять набагато більше карт, а значить, Ви відразу станете набагато сильніше! До того ж, купуючи найбільший скриню Хмарної Бороди, Ви отримуєте епічні та навіть легендарні карти, яким немає рівних за потужністю!

    Мені потрібно відкривати скрині, придбані за осколки неба? Немає. Скрині, які Ви купуєте за осколки неба, вже відкриті, так що Ви отримаєте свої епічні скарби відразу ж.

    Скрині відрізняються для кожної ліги? Так. Чим вище рівень ліги, тим більше карт (самих різних!) І осколків неба буде у всіх скринях (включаючи ті, що з магазину).

    Гра аварійно завершила роботу під час відкриття скрині. Можете не переживати, що годі було й отримати якісь карти: насправді Ви (з великою часткою ймовірності) їх все-таки отримали! Навіть якщо Ви не змогли насолодитися приголомшливою анімацією летять карт, всі вони були додані в арсенал. Втім, якщо Ви все-таки вважаєте, що щось пішло не так і заслужена нагорода відсутня в арсеналі, зверніться в службу підтримки! Вони перевірять запис з сервера, щоб Ви не хвилювалися (або вручну додадуть призначалися Вам предмети).

    Survival Arena: Виживання на Арені

    Загальні поради та підказки. Базова артилерійська вежа – не панацея: на більш високих рівнях Вам знадобиться вогнева міць серйозніше, і проста гармата вже не врятує. Своєчасне використання снарядів допоможе кардинально змінити ситуацію. Спробуйте виконувати завдання і ставити скрині в чергу на відкриття. Нам здається, це хороша ідея – відкривати 4-годинні скрині протягом дня і 8-годинні, поки Ви спите. У бою поліпшення вежі коштує менше і приносить більше користі, ніж будівництво іншої такої ж. Втім, вежі використовуються не тільки для нанесення шкоди.

    Більшість бійців, яких Ви висаджуєте, відразу побіжать атакувати ворожого Героя. Тільки коли він убитий, бійці постараються знищити базу. Втрати на Арені розподіляється між усіма базами. Це означає, що шкоди отримають всі, навіть якщо атакована тільки одна з них. Періодично дивіться в розділ “Новини” – це найкращий спосіб стежити за останніми новинами. У скринях з магазину Ви знайдете безліч скарбів для негайного посилення військової потужності!

    Що таке “Раптова Смерть”? Це місце, де у Вас не буде права на помилку – у Вашій бази всього одне життя, і достатньо всього одного ворога, щоб закінчити цей раунд. Раптова Смерть – відмінна арена, щоб навчитися грати або пробувати різні стратегії – там достатньо місця для побудови такого лабіринту, який Ви зможете придумати. Не переживайте, якщо Ви не зможете довго виживати в самому початку. Покращуйте картки, пробуйте будувати інший лабіринт (на YouTube є багато різних стратегій!), І Ви займете призові місця.

    Як перейти в наступну лігу? Щоб перейти в наступну лігу, потрібно заробляти очки Слави, перемагаючи в дуелі. Коли буде набрано достатню кількість Слави, Ви перейдете в наступну лігу, і отримаєте можливість відкрити нові картки. Поточні вимоги до Слави, по лігам:

    • Ліга 1: 0-249.
    • Ліга 2: 250-1199.
    • Ліга 3: 1200-1999.
    • Ліга 4: 2000-2799.
    • Ліга 5: 2800

    Що таке викладка? Це те, що Ви візьмете з собою в бій. Навіть якщо Ви зібрали всі карти, кількість осередків обмежена – не вийде використовувати всі карти відразу, і у Вас не буде раптового переваги.

    Що таке “арсенал”? Арсенал демонструє Вашу міць. Це місце, де можна зберігати і покращувати карти. Кожна карта, яку Ви знаходите або отримуєте, потрапляє сюди з однією-єдиною метою – підвищити рівень! До речі, якщо раптом Ви не помітили, поліпшення карт підвищує їх міць, особливо це справедливо для рідкісних, епічних і легендарних карт.

    Скільки всього типів карт? На даний момент в грі присутні 6 типів карт.

    • Вежі – Ваші основні захисні споруди, для побудови яких потрібні шестерінки. Вежі наносять шкоди ворогам (деякі – тільки наземним і повітряним військам, так що прочитайте опис карти перед битвою!)
    • Бійці – солдати, яких Ви відправляєте в битву. У кожного різні характеристики, для призову бійців потрібні шестерінки. Бійці можуть посилити якусь окрему хвилю, а деякі знадобляться для особливих завдань. Виробляйте свою власну стратегію!
    • Герої – лідери Вашої армії, втілення гравця. Володіють значною силою і можуть допомогти Вам довше протриматися при грамотному використанні.
    • Снаряди – летять незрозуміло звідки, можуть переломити хід битви, завдавши значних втрат, або заморозити загони, або ще що-небудь зробити .
    • Підсилювачі – унікальні предмети, які можна використовувати тільки один раз за битву (крім адреналіну, який прискорює бій). Дуже знадобляться для останнього вирішального ривка до перемоги!
    • Навички – пасивні карти, які залишаються з Вами після розблокування. Деякі дозволять наносити додатковий втрат, деякі можуть навіть дати додаткові осередки вежі або снарядів для використання в битві!

    Як поповнити запас адреналіну? Якщо у Вас закінчився старий добрий адреналін (дуже корисна штука, прискорює битву), зайдіть в арсенал і натисніть значок адреналіну в розділі “Підсилювачі”. Там Ви знайдете кнопку відновлення адреналіну за невелику кількість осколків неба.

    Можу я грати проти інших гравців? Звичайно! Досягнете 2 рівня (одержуючи досвід за поліпшення карт), і Ви зможете пройти тренування і зрозуміти, що робити на дуелях. Капітан Хмарна Борода особисто навчить Вас навичкам виживання на поле, і Ви готові битися! Знайдіть карту дуелі, почніть пошук противника, а потім хваліться перемогою! Це ж найприємніше. А після всього цього, можете спробувати ще і 2 * 2 режим – де Ви воюєте спільно з іншим гравцем, проти відразу двох суперників.

    Arena of Boom. Це новий режим Battle Royale, в якому можна грати обмежений час! Ви починаєте бій з великою кількістю гравців і мінімальним спорядженням. Вам належить шукати зброю і броню, знищувати супротивників і не давати зловити себе в пастку поза безпечної зони. Останній, хто залишиться в живих, стане переможцем. Шукайте зброю, наймайте воїнів в будівлях, розробляйте свою стратегію перемоги. Залишиться тільки один: нехай це будете Ви!

    Survival Arena: Ліги і турніри

    Скільки всього ліг існує? На даний момент в грі є 5 ліг.

    Яка ліга найкраща? Звичайно ж, наступна після тієї, в який Ви зараз перебуваєте! Завжди здорово потрапити в нову лігу і отримати кращі карти і скарби!

    Як я можу перейти в наступну лігу? Отримуючи славу в Дуелі. Вигравайте дуель, і Ви з часом перейдете в наступну лігу.

    Що я отримаю, якщо перейду в наступну лігу? Ви отримаєте можливість відкрити нові круті картки, і будете отримувати більше карток з відкритих скринь.

    Чи можу я отримати карти інших ліг? Так, але тільки в зворотному порядку. Це означає, що, перебуваючи в більш високій лізі, Ви можете отримати карти нижчою ліги, але не навпаки.

    Survival Arena: Гайд по кланам і островам

    Навіщо вступати в клан? Щоб отримувати шикарні бонуси в пригодах! Клани дають Вам знижки на поліпшення карт, безкоштовні оскільки неба, унікальних героїв і багато іншого.

    Що таке Острів клану? Це будинок Вашої клану. Тут можна бачити всіх соратників онлайн в реальному часі, базікати з ними і виконувати завдання клану: вони принесуть Вам бонуси, які допоможуть в грі.

    Покращення клану. Збирайтеся разом з соратниками і виконуйте різні завдання клану за допомогою смарагдів. Вкладіть їх в відповідне завдання, і Ви побачите, як змінюється обраний Вами острів або будівля! Статистика вкладень соклановцев оновлюється кожні 2 тижні. Після того, як Ваш клан виконає завдання, Ви отримаєте відмінні бонуси – від емблем клану і дешевших поліпшень карт до збільшення кількості Осколков неба, які приносить Клановий екстрактор. До того ж, деякі завдання дадуть Вам можливість відкрити нові карти, які не можна отримати іншим шляхом.

    Як покинути клан? Піти з клану дуже легко:

  • Відкрийте меню клану;
  • Перейдіть на вкладку “Учасники”;
  • Натисніть на іконку з розбитим щитом (іконка з шестерінкою, якщо ви лідер) поряд з назвою клану;
  • Підтвердіть вихід.
  • Survival Arena: Як правильно зберігати прогрес

    Як уберегти обліковий запис. Зберігайте будь-яку конфіденційну інформацію (таку як ім’я облікового запису та пароль) потай від третіх осіб. Пам’ятайте, що ні за яких обставин співробітники служби підтримки не стануть питати у Вас ім’я і пароль від вашого облікового запису. Щоб Ваш обліковий запис не потрапила в руки шахраїв, не заходьте в неї ні з яких інших пристроїв, крім Вашого власного, в іншому випадку Ваші дані можуть виявитися під загрозою.

    Якщо Ви хочете придбати внутрішньоігрову валюту, переконайтеся, що користуєтеся вбудованим магазином, в який можна зайти безпосередньо в грі. Всі інші джерела осколків неба і іншої валюти не є надійними. При їх використанні Ви не буде нарахована оплачена валюта, крім того, дані Вашої банківської карти можуть бути вкрадені, а обліковий запис заблоковано.

    Збереження прогресу. Після завершення тренування Ви будете автоматично підключені до сервісу Google Play, в якому будуть зберігатися Ваші дані, поки Ви перебуваєте в цій за допомогою облікового запису. Якщо Ви хочете перенести дані з одного пристрою на інший, зайдіть на новому пристрої в ту ж обліковий запис Google Play. Весь Ваш ігровий процес повинен відновитися на новому пристрої. Ви також можете прив’язати Facebook до облікової записи, тоді у Вас будуть додатковий засіб відновлення. Крім того, це стане в нагоді в разі перенесення гри на іншу операційну систему: Ви зможете продовжити грати з моменту, на якому зупинилися.

    Відновлення облікового запису на новий пристрій. Якщо Ви хочете продовжити грати на новому пристрої або вибрати інше, можете авторизуватися через ту ж обліковий запис Google Play, щоб відновити прогрес. Зайдіть в налаштування пристрою і авторизуйтесь через ту ж обліковий запис Google Play, якої Ви користувалися на іншому пристрої. Після запуску гри Ваш прогрес повинен автоматично завантажитися на новий пристрій. Ви також можете прив’язати Facebook до облікового запису, тоді у Вас будуть додатковий засіб відновлення. Крім того, це стане в нагоді в разі перенесення гри на іншу операційну систему: Ви зможете продовжити грати з моменту, на якому зупинилися.

    Придбання, продаж і передача облікових записів. Придбання, продаж і передача облікових записів суперечать Політиці конфіденційності та Умовами надання послуг і тому заборонені. Крім того, що передача будь-яких даних про обліковий запис заборонена вищепереліченими правилами, це ще й дуже погана ідея, оскільки немає ніякої гарантії, що Ваш обліковий запис не буде вкрадена, а значить, Ви піддаєтеся на невиправданий ризик втратити свій накопичений ігровий прогрес.

    Використання декількох облікових записів на одному пристрої. Використання декількох облікових записів на одному пристрої в даний час не підтримується.

    Зміна імені. Якщо з якоїсь причини Ви хочете змінити своє ім’я, можете натиснути на ім’я гравця в лобі, а потім на значок в лівому верхньому кутку екрану, щоб змінити ім’я.

    Відключення повідомлень / сповіщень . Якщо хочете, Ви можете відключити повідомлення безпосередньо в грі, натиснувши “Налаштування – Налаштування” і потім прибравши галочку в поле “Налаштування повідомлень”. Рекомендується не робити цього, оскільки Ви можете пропустити відповідний час для відкриття скринь і багато іншого!

    Survival Arena: Баги і фітчи гри

    Моя гра не завантажується! Перевірте Інтернет-з’єднання, спробуйте переключитися на інше. Щоб ігровий процес в Survival Arena точно був безперервним, переконайтеся в стабільності з’єднання з Інтернетом. Хоча рекомендується підключатися до високошвидкісного Wi-Fi, гра відмінно працює і з мобільним 3G / 4G-з’єднанням. Переконайтеся, що сигнал досить сильний і враховуйте, що продуктивність залежить від місцевого провайдера (наприклад, мережа найчастіше перевантажена вечорами). Якщо все ще не допомогло, спробуйте перевстановити гру. Якщо не допомогла навіть установка гри заново, щось дійсно пішло не так. Зверніться в службу підтримки гравців.

    Гра аварійно завершує роботу! У дуже рідкісних випадках гра аварійно завершує роботу. Не переживайте – все Ваші дані в цьому випадку зберігаються, нічого не загубиться. Якщо збій легко відтворити, зверніться в службу підтримки гравців, вони виправлять проблему в найкоротші терміни.

    Проблеми зі з’єднанням до Facebook (Android) C друзями грати веселіше, так що якщо у Вас виникають проблеми при підключенні до Facebook, спробуйте перезапустити гру і підключитися ще раз. Переконайтеся, що Ви прийняли всі дозволи від Facebook. Якщо не допомогло, спробуйте перевстановити гру (тільки переконайтеся, що Ви авторизовані через ту ж обліковий запис Google Play, щоб не втратити прогрес – перевірте це в настройках). Якщо у Вас досі виникає проблема і щось явно пішло не так, зверніться в службу підтримки гравців.

    Немає звуку під час гри. Зайдіть в налаштування гри і спробуйте натиснути на “Вкл / викл звук” або “Увімкнути / викл музику”, це повинно допомогти повернути звук. Якщо не допомогло, перевстановіть гру і почекайте трохи при першому запуску.

    Survival Arena: Якщо гра гальмує?

    Постійні розриви з’єднання з Інтернетом! Щоб ігровий процес в Survival Arena точно був безперервним, переконайтеся в стабільності Інтернет-з’єднання. Хоча рекомендується підключатися до високошвидкісного Wi-Fi, гра відмінно працює і з мобільним 3G / 4G-з’єднанням. Переконайтеся, що сигнал досить сильний, і враховуйте, що продуктивність залежить від місцевого провайдера (наприклад, мережа найчастіше перевантажена вечорами).

    Проблеми з підключенням під час битви. Переконайтеся, що Ваше з’єднання з Інтернетом стабільно, і використовуйте Wi-Fi для кращої продуктивності. Якщо з’єднання все одно продовжує перериватися, спробуйте перезавантажити пристрій і / або маршрутизатор.

    Низька продуктивність на моєму пристрої. Якщо гра на своєму пристрої постійно видає низьку продуктивність, спробуйте знизити якість відтворення, щоб зменшити завантаження процесора. Відкрийте “Налаштування”, потім “Налаштування” і приберіть галочку навпроти “Якість рендеринга: висока”, щоб встановити середній рівень якості.

    Гра зависає / аварійно завершує роботу під час відкриття скринь або поліпшення карт. Не турбуйтеся! Навіть якщо Вам здалося, що Ви не отримали те, що повинні були, насправді все зміни відразу ж зберігаються на сервері. Перезапустіть гру, і все повинно бути в порядку. Якщо у Вас залишилися питання, зверніться в службу підтримки гравців.

    Автор статті: Надія Д.