Проходження Order & Chaos Duels: Поради, WIKI, Огляди

ORDER AND CHAOS DUELS – гра на андроїд з датою виходу 21.03.2013 р від компанії Gameloft. Жанр гри: Рольові. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Які раси існують в світі Order & Chaos Duels? До рас Порядку відносяться люди і ельфи. Люди розумні і легко пристосовуються до будь-яких умов, а їх істоти володіють здібностями, які при правильному взаємодії можуть наділити їх господарів величезним могутністю. Ельфи – мирні істоти, але, будучи атакованими в бою, вони можуть продемонструвати чудовий баланс між захистом і атакой.Представітелі Хаосу – орки і нечисть. Орки неслухняні і жорстокі, їх істоти, охоплені люттю, можуть завдати шкоди не тільки ворогові, але і всім, хто попадеться під руку. Нечисть не боїться смерті, а тому безстрашна в бою. Її слуги в будь-який момент готові пожертвувати собою, щоб дати своєму господареві магічну сілу.То, яку расу ви виберете, впливає на воїнів, якими ви зможете командувати. Найбільш сильні воїни завжди відносяться до однієї зі сторін – Порядку або Хаосу.

Якими класами можна грати в Order & Chaos Duels? Ви можете грати за воїна, мага, лучника або ченця. Вибір класу визначає склад стартовою колоди і стратегію гри.

Я не можу почати кампанію! Ви повинні вибрати героя до того, як починати кампанію або мережеву гру. Виберіть героя, натиснувши на нього або на неї.

Як дістати нових героїв? Ви повинні пройти весь перший навчальний регіон і перемогти Варта. Як тільки ви навчитеся картковим дуелі, ви зможете створити другого героя в головному меню гри. Додаткових героїв ви зможете створити, розблокувавши слоти персонажів.

Як поміняти героя? Змінити героя не можна, але ви можете використовувати додаткові слоти героїв, щоб створити ще одного.

Де можна побачити докладний опис моїх героїв? Виберіть героя в головному меню і натисніть на його портрет на верхній панелі. Вікно героя містить посилання на профіль героя, його місце в списку кращих гравців і редактор колоди.

Що таке завдання? На початку гри вам буде запропоновано три різних випробування. Заходьте в це меню частіше, щоб подивитися результати або забрати нагороду. Якщо ви виконаєте завдання, то на наступний день гра запропонує вам інше.

Як перейти в інші регіони на ігровий карті? Регіони, відмічені червоним на карті кампанії, поки що недоступні. Щоб вирушити в наступний регіон, ви повинні виконати завдання кампанії і повністю дослідити попередній регіон.

Як підвищити свій рівень? Щоб підвищити рівень і стати сильніше, вам потрібні окуляри досвіду. Ви отримуєте їх за перемогу над опонентами в кампанії, в рейтингових мережевих матчах або за захоплення припасів під час набігів на інших гравців.

Як побачити особливі властивості своїх карт? Натисніть на будь-яку з карт на столі, щоб побачити її характеристики і здібності. Натисніть повторно, щоб покласти карту назад. Якщо опонент що-небудь зробить під час того, як ви розглядаєте карту, вона буде повернута на стіл автоматично.

Які карти можна використовувати? Карти, які ви можете використовувати в даний момент, підсвічені зеленим.

Що таке мана? Мана – особливий вид енергії, що дозволяє вам закликати істот на поле бою або читати заклинання. Кожна карта в вашій колоді має певну ціну призову, зазначену в верхньому лівому кутку. Ви втрачаєте вказану кількість мани, коли закликаєте істота, читаєте закляття, одягаєте зброю або зброю.

У мене закінчилася мана! Не хвилюйтеся, ваш лічильник мани поповниться на початку наступного ходу.

У мене мало мани, як отримати ще? Ви можете збільшити резерв мани, пожертвувавши карти у вашій руці. За один хід ви можете жертвувати тільки одну карту. Мерехтіння над кладовищем вказує, що в даний момент ви можете пожертвувати карту.

Як атакувати противника? Коли ви завершуєте хід, натисніть на значок “Бій” в правому верхньому кутку екрану. Ваші істоти атакують противника, а ваш хід завершиться.

Чому у моїх істот на поле бою не відображається показник атаки? Якщо ви тільки що закликали істота, воно не зможе атакувати на цьому ходу, якщо тільки воно не наділене здатністю “Поспіх”.

Як закликати істота? Витягніть карту істоти з руки і помістіть її у відкритий слот на вашому боці столу. Вартість призову істоти відніметься від вашого загальної кількості мани.

Як прочитати заклинання? Натисніть на карту заклинання, щоб наблизити її. Якщо у вас досить мани, ви можете прочитати заклинання, натиснувши на значок під ним.

Як надіти зброю або зброю? Щоб використовувати карту предмета, перетягніть її до свого героя. Щоб надіти предмет, потрібно мана. Якщо ваш герой вже використовує предмет даного типу, він буде автоматично знищений.

Як використовувати чари? Перетягніть карту з руки і помістіть її в один з слотів. Цей слот може бути порожнім або зайнятий істотою. Якщо слот вже зачарований, попередні чари були розпорошені.

Як використовувати героїчну здатність? У кожного героя є особлива здатність, яка повинна заряджатися кілька ходів перед тим, як вони стануть доступними. Сяючі сфери по краях карти героя вказують кількість ходів, під час яких здатність заряжалась. Коли здатність готова, наблизьте карту героя і виберіть значок “Використовувати” під ней.Помніте, що ваші опоненти теж наділені особливими здібностями, тому уважно стежте за ними!

Чи можна скасувати заклинання? Якщо для вашого заклинання немає підходящої цілі, або якщо ви вирішили не обирати мету, натисніть на значок в нижньому правому куті екрану. Прочитання заклинання буде скасовано, а карта повернеться в вашу руку.

Як з’ясувати, які саме ефекти в даний момент впливають на мої карти? Коли ваш герой або істота знаходяться під впливом того чи іншого ефекту, карта буде підсвічена червоним (якщо ефект ворожий), синім (якщо ефект корисний) або фіолетовим (якщо ефект може бути і тим, і іншим).

Накладаються чи кілька ефектів на одну і ту ж карту? На одну і ту ж карту не можуть накладатися однакові ефекти. Якщо новий ефект сильніший за попередній, він замінить попередній. Якщо сила нового ефекту менше або дорівнює силі старого, то новий ефект буде ігноруватися.

Я втрачаю окуляри здоров’я в кінці кожного ходу і не можу витягнути жодної карти з колоди. Якщо в кінці ходу ви не можете витягнути жодної карти, це означає, що ваша колода порожня, а ваш герой отримає 1 очко шкоди. Щоб уникнути подібних ситуацій, намагайтеся використовувати карти мудро і не жертвуйте їх, якщо в колоді залишилися мало карт.

Як використовувати алхімію? Ви можете використовувати алхімію для знищення карт, які вам не потрібні, щоб отримати нові карти. Принцип такий: знищення карти заповнює шкалу алхімії. Коли шкала заповнена, ви можете взяти нагороду. Нагорода включає 10 нових карт, які можна отримати через алхімію.

Що нового в третьому оновленні? Сюжетна кампанія доповнена 40 новими ворогами, бустерами, 30 новими картами і епічними босами.

Чим відрізняється нова кампанія? Додані дві ігрові зони: Болото ВІРМА і Берег Сліз.

Скільки додано нових супротивників? 36 нових супротивників з 4 босами в кампанії (всього 40). Двадцять з них знаходяться на болоті ВІРМА, решта 20 на Березі Сліз.

Як почати гру в новій кампанії? Щоб почати нову кампанію, ви повинні досягти як мінімум 15 рівня в основний кампанії.

Яким рівнем обмежена розвиток гравця? Максимальний рівень в грі – 30.

Скільки додано нових карт? У гру додано 36 нових карт – 29 істот, 2 зачарования і 5 заклинань.

Як дістати нові карти в свою колоду? Ви можете виграти їх в лотерею, знайти їх в бустерах, отримати в результаті використання алхімії або в якості нагороди за перемогу над епічним босом.

Що таке бустери? Бустер – це набір з 12 карт, підібраних випадковим чином, серед яких можуть бути істоти, заклинання, спорядження і зачарования. Кожен бустер обов’язково містить рідкісну або епічну карту.

Скільки видів бустерів в грі? Бустери бувають трьох видів: бустери Порядку (містять карти, які можуть використовувати тільки герої Порядку), бустери Спорядження (містять тільки заклинання, спорядження і зачарования) і бустери Хаосу (можуть використовуватися тільки героями Хаосу).

Що таке епічні боси? Епічні боси – вкрай небезпечні противники, здолати яких зможуть лише кілька гравців, що діють спільно.

Як битися з епічним босом? Ви можете закликати його самі, приєднатися до вже йде битві, яку почали ваші друзі або ж приєднатися до випадкової битві.

У чому різниця між загальними босами і особистими? До битві із загальним босом може приєднатися будь-який гравець (за допомогою функції «Випадковий бос”), якщо ж ви створили особистого боса, то приєднатися до цієї битві зможуть тільки ті, кого ви запросите самі.

Для чого використовується функція “Випадковий бос”? За допомогою цієї функції ви можете приєднатися до битви з будь-яким загальним босом.

Як вступити в битву з епічним босом? Відкрийте меню “Епічний бос” в розділі “Мережева гра”.

Як часто я можу битися з епічним босом? Ви можете боротися з епічним босом кожні дві години. Як варіант, ви можете пропустити час очікування, заплативши рунами.

Які відмінності в настройках складності боса? З кожним з босів можна битися на чотирьох різних рівнях складності. У разі перемоги ви отримуєте очки досвіду в залежності від обраного рівня складності (10, 35, 45, 55).

Скільки часу відводиться на бій з епічним босом? Для кожного боса час битви визначається окремо.

Де можна придбати бустери? Відкрийте меню “Купити карти” і виберіть розділ “Бустери”.

Що принесе нам оновлення? Гравці зможуть зібрати новий комплект карт, а нові карти, засновані на китайській міфології, привнесуть в гру більше глибини і різноманітності.

Як можна отримати нові карти? Нові карти можна роздобути, купуючи бустери, отримуючи нагороди і проводячи алхимический синтез карт.

Що таке набори карт? Набір – це комплект карт однієї тематики. Карти з одного набору добре взаємодіють між собою, посилюючи інші карти з того ж набору.

Що це за карти на китайську тематику? Карти на китайську тематику – нова партія ігрових карт, заснованих на міфах і легендах Східної Азії.

Чи підтримується Sina Weibo? Якщо ви проживаєте в Китаї, то тепер ви можете використовувати Sina Weibo.

З’явився вибір серверів. Навіщо він потрібен? Вибір серверів допоможе поліпшити багато користувачів гру за допомогою оптимального вибору доступу до сховищ даних в залежності від вашого місця розташування.

Чи підтримується Sina Weibo? Якщо ви проживаєте в Китаї, то тепер ви можете використовувати Sina Weibo.

Що новенького в оновленні (Оновлення 7)? Тепер гравці можуть влаштовувати нові дуелі в кампанії. Крім того, введено нові можливості: нові таймери, нова сторінка меню, оновлена ​​інформація про героя на головній сторінці, значок форуму і нові карти.

Чи з’явилося продовження кампанії? Тепер в режимі кампанії є Ліс Аркадії з 30 новими ворогами, щоб гравці змогли взяти участь в нових дуелях.

Яка інформація відображається на головній сторінці? На сторінці інформації буде відображатися клас поточного персонажа.

Чи в оновленні нові карти? Є 35 нових карт в бустерах, також карти можна отримати в випробуваннях Вежі.

Це значок форуму? Так, тепер на екрані “Ми з O & C Duels” відображається значок форуму. Натисніть на значок “Ми з O & C Duels” в головному меню, щоб потрапити на екран “Ми з O & C Duels”.

Чи можу я битися на дуелі зі своїми друзями з GL LIVE і Facebook? Гра не дає можливості кинути виклик якомусь певному одному. В даний момент єдиний спосіб взаємодії з друзями з GL LIVE і Facebook – можливість помститися за друга, якщо він був пограбований. В такому випадку ви полікуєте повідомлення з питанням, чи хочете ви помститися за друга.

Як відредагувати колоду? Ви можете потрапити в меню редагування колоди з головного меню. Виберіть героя і натисніть на карти, які відображаються під портретом героя.

За яку валюту можна купити бустери? Тільки за руни.

Яка валюта необхідна для того, щоб почати сутичку з епічним босом? Тільки руни.

Які нагороди отримує гравець в разі перемоги над епічним босом? Золото, окуляри досвіду, руни і особливі карти.

Чи з’явилися в оновленні нові можливості отримання ігрової валюти? Звичайно! Безкоштовні руни можна отримати, переглядаючи рекламні відео. Для цього натисніть значок Безкоштовно в меню магазину.

Чи нагорода за першу покупку предметів? Є! Ви можете отримати рідкісну або епічну карту за першу внутрішньоігрову покупку!

Що за нова сторінка подій в головному меню? На новій сторінці подій можна дізнатися про поточні події в грі (щоденних завданнях, епічних босів, лідерах і так далі).

Противники в кампанії дуже сильні! Якщо ви відчуваєте труднощі в бою, не впадайте у відчай! Пам’ятайте – у кожного противника є свої слабості.Ізменіте карти в своїй колоді, щоб змінити стратегію гри. Ви можете отримати могутні карти, відкриваючи стародавні і легендарні скарби, доступні в розділі “Отримати карти!”. Ви можете спробувати використовувати іншого героя. У кожного героя свої сильні і слабкі сторони, своя стартова колода і особлива здатність. Ви отримуєте додатковий слот героя на початку гри, а крім того, можете докупити додаткові слоти. В цілому вам доступно 10 слотів для різних героїв. Якщо ви хочете отримати дорогих істот і потужні заклинання на самому початку дуелі, придбайте кристал мани або призму мани в магазині. Якщо на початку бою у вас буде більше мани, ніж у вашого противника, ви майже напевно впораєтеся з ним без особливих проблем.Еслі ви постійно програєте в той самий момент, коли у вашого противника залишилося всього кілька очок життя, можливо, вам слід скористатися зіллям слабкості, доступним в магазині. Такі зілля послаблюють противника, роблячи його легкою здобиччю.

Автор статті: Надія Д. <