Проходження Modern Combat Versus: Поради, WIKI, Огляди

MODERN COMBAT VERSUS – гра на андроїд з датою виходу 27.09.2017 р від компанії Gameloft. Жанр гри: Екшен. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Modern Combat Versus – умовно-безкоштовна гра? Так, ви можете завантажити і грати в Modern Combat Versus абсолютно безкоштовно.

Чи підтримує гра на багато користувачів режим? Так, Modern Combat Versus – гра виключно на багато користувачів.

Ця гра – продовження Modern Combat 5: Затемнення? Ні, Modern Combat Versus – абсолютно нова гра серії.

Чи буде в Modern Combat Versus додана одиночна кампанія? Ні, Modern Combat Versus – гра виключно на багато користувачів.

Скільки передбачено ігрових режимів? У даний момент в Modern Combat Versus присутній 2 режиму: Контроль над зоною і Нагорода. У режимі Контроль над зоною дві команди борються за контроль над точкою в конкретній ділянці карти. У режимі Нагорода гравці збирають дані знищених ворогів, щоб набрати очки. Перемагає команда, яка набрала найбільшу кількість очков.В майбутньому планується додати більше режимів. Слідкуйте за грою!

Як приєднатися до матчу? Натисніть на значок “Бій” в головному меню, щоб потрапити в гру.

Як переміщатися по карті? Просто проведіть пальцем в лівій частині екрана, щоб переміститися в соотв. напрямку; проведіть вперед і утримуйте, щоб бігти. Проведіть пальцем в правій частині екрану для управління оглядом.

Як стріляти? У Modern Combat Versus передбачено два варіанти стрільби: автоматично і вручну. В автоматичному режимі постріл робиться при наведенні прицілу на гравця ворожої команди. Певні види зброї здатні завдавати шкоди тільки на певній відстані, тому зброю може не вистрілити, якщо ворог знаходиться дуже далеко. В ручному режимі, щоб відкрити вогонь, вам потрібно натиснути на відповідний значок на екрані.

Як бігати по стінах? На кожній карті є не менше двох зон, де можна пробігтися по стіні, що позначено лінією миготливих стрілок. Для пробіжки просто почніть бігти в напрямку стіни, і дія буде виконано автоматично.

Як перестрибувати перешкоди і ящики? Ви можете перестрибувати невисокі об’єкти, просто використовуючи біг в їхньому напрямку.

Як можна перезарядити зброю? Ви можете перезарярядіть зброю, натиснувши значок перезарядки в нижньому правому куті екрану. Ваша Агент автоматично перезаряджати спорожнілий магазин.

Що таке Інтерактивні турніри? Інтерактивні турніри – це приватні матчі всередині Клану.

Як створити Інтерактивний турнір? Ви можете створити свій Інтерактивний турнір, натиснувши однойменний значок в головному меню. Будучи творцем матчу, ви можете вибрати на свій смак карту і перерозподілити команди.

Як можна зайти в Інтерактивний турнір, який вже почався? Це неможливо. Якщо матч вже почався, до нього не можна приєднатися, навіть якщо є вільні місця.

Як підвищити свій рівень гравця? Ви можете підвищити рівень гравця, покращуючи Агентів.

Що я отримаю за підвищення рівня? Ваш рівень гравця відображає кількість трофеїв, отриманих за кожну перемогу. Також при наборі рівня ви отримуєте миттєві нагороди.

Який максимальний рівень в Modern Combat Versus? Поточний максимальний рівень – 41. Просимо врахувати, що рівень гравця і рівень Агента – не одне і те ж, і межа у них різний.

Як активувати здатність Агента? Під час гри ваш Агент автоматично заповнює шкалу навички заряд ядра. Кожен навик витрачає певну кількість зарядів Ядра. Набравши потрібну кількість, натисніть на значок навички, щоб його активувати.

Як набирати Заряди Ядра? Заряди Ядра виходять з часом, але також ви отримаєте Заряд Ядра за вбивство ворога, за допомогу у вбивстві і за захоплення зони.

Що трапиться з заряд ядра, якщо мій персонаж загине? Заряди Ядра автоматично переносяться з полеглого Агента наступного під вашим управлінням.

Що таке Трофеї? За перемогу в матчі ви отримаєте Трофеї та підвищите свою позицію в Списку лідерів. При ураженні ви втратите Трофеї. Заробивши більше Трофеев, ви потрапите в більш високу лігу з більш високими нагородами.

Що таке Емблема гравця? Ваша особиста емблема відображається на екрані убитого вами противника. Емблема складається з двох елементів: символу і фону.

Як змінити Емблему? Перейдіть в свій Профіль з головного меню і натисніть на значок Змінити біля Емблеми. Ви можете вибрати будь-яку відкриту вами емблему і фон. Отримуйте досягнення, щоб відкрити нові!

Як відкрити нові елементи Емблем? Ви будете відкривати нові емблеми і фони при використанні Квитків (одержуваних в нагороду за Сезони і завершення акції).

Що таке Практика? Modern Combat Versus дозволяє вам протестувати гру за кожного Агента на безпечному тренувальному полі. Для входу в режим Практики перейдіть до меню Агента і натисніть значок Практика.

Як працює система підбору гравців? Modern Combat Versus підбирає гравців порівнянного рівня навичок.

Чи є можливість присісти або повзти? Ні, така можливість відсутня в Modern Combat Versus.

Чи можна інвертувати управління? Так, в настройках ігрового процесу в меню Налаштування.

Що таке Додатковий час? Коли команда досягає 99% прогресу, але противник все ще заперечує зону, необхідно вбити всіх ворогів, що заважають захопленню, щоб дійти до 100% і перемогти в матчі. Те ж діє, коли обидві команди мають по 99% прогресу.

Чому відсоток прогресу захоплення показаний сірим кольором? Якщо протягом тривалого часу жодна з команд не заперечує зону, вона стає нейтральною. Зона починає накопичувати власний прогрес, який відображається сірим кольором. Коли одна з команд захоплює зону, весь цей прогрес переходить до неї.

Обидві команди програли в матчі. Як так? Якщо жодна команда не контролює зону і вона набирає 100%, будучи нейтральною, матч закінчується нічиєю. У цьому випадку жодна з команд не втрачає Трофеї.

Що за лінії на землі біля точки відродження? Лінії на землі – найефективніший шлях до зони контролю.

Як скористатися прицілом? У грі передбачено два варіанти використання прицілу в залежності від того, який з них обраний в Настройках геймплея. Якщо включено “Подвійне натискання”, значить потрібно двічі натиснути в правій частині екрана. Якщо включений “Значок прицілу” – натискайте на нього.

Що таке Вхідні? Вхідні – ваша папка, в яку будуть приходити новини, акції та подарунки. Не забувайте регулярно перевіряти її, щоб бути в курсі всього, що відбувається в Modern Combat Versus!

Як відкрити розділ Вхідні? Ви можете відкрити розділ Вхідні, натиснувши на значок конверта в головному меню.

Як забрати нагороду у Вхідних? Отримавши повідомлення з подарунком, натисніть на значок Взяти в повідомленні.

Як потрапити на форум Modern Combat Versus? Ви можете потрапити на форум, натиснувши на Установки та на Форум.

Як потрапити в соціальні мережі Modern Combat Versus? Ви можете потрапити на офіційні сторінки в соцмережах (Facebook, Twitter, Instagram і YouTube), натиснувши Налаштування і потім Соцмережі.

У грі Vodern Combat Versus предумотрени клани? Так.

Як вступити в Клан? Для вступу в Клан потрібен рівень гравця в Бронзовою лізі і вище. Перейдіть в розділ Клани і натисніть Вступити. У меню, ви зможете переглянути список кланів або скористатися Пошуком, щоб знайти клан за назвою. Фільтри також дозволяють шукати клани по типу.

Як додати друзів? У даний момент ця функція недоступна, але буде додана в наступних оновленнях.

Що таке Групова гра? Гравці можуть збиратися в лобі, відправивши запрошення іншим учасникам свого клану або отримавши таке запрошення від них. Таким чином вони можуть стати в чергу на участь в PVP-битві, а також разом грати в одній команді. Щоб взяти участь в такій грі, користувачеві потрібно натиснути на PVP-бій в Головному меню. Потім на екрані Груповий гри користувач може вибрати відправити запрошення іншим учасникам свого клану або приєднатися до вже створеного лобі (для цього буде потрібно код, який гравець може отримати в запрошенні).

Що таке поліпшення? Покращення – окремі елементи Агентів, що підвищують їх показники здоров’я, утрати і здібності. Покращення можна отримати в ящиках з видобутком або виготовити, використовуючи жетони поліпшення.

Що таке жетони поліпшення? Жетони поліпшення використовуються для виготовлення поліпшень для ваших Агентів. Жетони поліпшення можна отримати в ящиках з видобутком.

Що таке суперздатностями? суперздатностями Агента – це фінальне поліпшення, яке можна відкрити для Агента. Після того, як це поліпшення відкрито, здатність Агента змінюється на суперздатностями – поліпшену і більш потужну версію його оригінальної здатності.

Що таке Контракти? Виконайте кожен Контракт і отримаєте нагороду. Контракти оновлюються раз на годину.

Який максимальний рівень Агента? Максимальний рівень майстерності Агента – 50.

Чи потрібно для гри підключення до Інтернету? Так, для гри потрібне постійне підключення до Інтернету. Для найкращого ефекту рекомендуємо користуватися Wi-Fi.

Як змінити режим управління стрільбою? Ви завжди можете змінити режим управління стрільбою в меню Установки> Установки геймплея.

Що таке Профіль гравця? Профіль гравця – загальний огляд деталей про вас, що включає вашу Емблему, ім’я та рівень, Клан і Лігу. Також тут виводиться ваша ігрова статистика і ваш поточний загін.

Як потрапити в Профіль гравця? Ви можете потрапити в Профіль в головному лобі, натиснувши на свою Емблему (в лівому верхньому кутку екрану).

Як змінити своє ім’я в грі? Ви можете змінити своє ім’я в Профілі гравця. Натисніть на значок Змінити біля імені. Перша зміна імені – безкоштовно.

Чи можна грати в офлайні? Ні, Modern Combat Versus вимагає постійного підключення до Інтернету.

Чи можна відключити допомогу в прицілюванні? Так, ви можете відключити допомогу в прицілюванні в меню Налаштування, в настройках ігрового процесу.

Гра зависає. Що робити? Закрийте програму і відкрийте його знову. Якщо це не допомогло, видаліть і перевстановіть додаток. Якщо проблема все ще присутній, зверніться в Підтримку користувачів.

Моє пристрій не підтримує Modern Combat Versus. Що робити? Візьміть до уваги, що гра вимагає значного обсягу ресурсів, з яким деякі бюджетні пристрої не в змозі впоратися. Команда розробників постійно тестує і додає нові пристрої, а також проводить оптимізацію гри таким чином, щоб вона могла працювати на різних пристроях.

Гра Modern Combat Versus кроссплатформенная? Так, власники пристроїв на базі Android і iOS можуть грати разом незалежно від платформи. Однак, гравці, які використовують ПК, гратимуть окремо.

Як змінити налаштування звуку? Ви можете змінити налаштування звуку в меню Налаштування.

Як змінити мову гри? Ви можете змінити мову гри в меню Налаштування.

Як потрапити в Настройки під час матчу? Натисніть на значок Налаштування в лівому верхньому кутку екрану. Врахуйте: це не поставить гру на паузу!

Як змінити чутливість камери? Ви можете змінити чутливість камери в меню Налаштування, в настройках ігрового процесу.

Як змінити розташування елементів інтерфейсу? В даний час змінити інтерфейс неможливо.

Я грав під час попереднього запуску гри. Я тепер не на тому сервері? Ні, якщо ви грали в MCVS під час або після всесвітнього запуску, сервер не зміниться.

Як змінити графіку? Ви можете змінити графіку в налаштуваннях гри.

Як скинути прогрес? Єдина можливість почати гру з самого початку – увійти в неї з нового облікового запису в соцмережі.

Які контролери підтримує Modern Combat Versus? У даний момент підтримується тільки контролер Xbox. Але планується додати інші контролери в наступних оновленнях.

Що таке Алмази? Як їх отримати? Алмази – один з видів ігрової валюти. Їх можна використовувати для покупки предметів в МАГАЗИНІ.

Що це за розділ Безкоштовні нагороди? Безкоштовні нагороди – це розділ в додатку Modern Combat Versus, в якому гравці можуть дивитися рекламні ролики і отримувати за це нагороди. У грі передбачено обмеження на кількість нагород за перегляд реклами. Заходьте кожен день і отримуйте подарунки!

Що таке кредити? Кредити даються за перемогу в битвах. Достатня кількість кредитів дозволяє відкрити ящик з видобутком і отримати нагороду.

Що таке квитки? Квитки потрібні для покупки спеціальних предметів в магазині. Квитки дають за участь в акціях. Також їх можна отримати в кінці сезону в залежності від вашої Ліги.

Що таке Ящики з видобутком? Ящики з видобутком можуть містити Агентів, поліпшення і жетони поліпшень. Щоб відкрити ящик, заробіть 100 кредитів в боях. Також Ящики з видобутком можна купити за алмази.

Що таке Ящики Агентів? Ящики Агентів містити Агентів певної рідкості.

Як діє система Ліг в Modern Combat Versus? Система Ліг заснована на кількості Трофеев. Перейшовши в більш високу Лігу, ви будете отримувати набагато більше нагород після закінчення сезону. Також при переході в більш високу лігу ви відразу отримаєте приз.

Скільки Ліг існує? Існує сім рейтингових Ліг: Стартова, Бронзова, Срібна, Золота, Платинова, Діамантова і Майстерня.

У чому суть переходу в високу Лігу? Чим вище Ліга, тим краще нагороди ви будете отримувати по завершенні сезону. У високих лігах ви будете боротися проти більш сильних суперників, що поліпшить і ваш рівень гри.

Що таке Список лідерів? Список Лідерів відображає вашу позицію в загальному рейтингу, засновану на кількості ваших Трофеев.

Можна Чи вилетіти в нижчу Лігу? Так, якщо ваших Трофеев недостатньо для поточної Ліги, ви будете переведені в нижчу. Набравши більше Трофеев, ви зможете повернутися у вищу (або перейти ще вище!).

Якщо мене переведуть в нижчу Лігу, я втрачу всіх Агентів, відкритих під час гри у вищій Лізі? Ні, відкриті Агенти – ваші назавжди, незалежно від того, в якій Лізі ви граєте.

Як вилікувати свого Агента? Ваш Агент починає відновлювати здоров’я, не отримуючи шкоди протягом декількох секунд. Іноді мудрим рішенням буде відступити в безпечне місце і дочекатися відновлення!

Скільки Агентів можна направити в бій? У грі ви можете вибирати будь-якого з доступних агентів.

Чи можна змінити Агента на іншого посеред бою? Ви можете вибрати іншого Агента з вашого списку, якщо ваш поточний загинув і очікує відродження.

У чому різниця між Агентами? Кожен Агент володіє унікальним досвідом, зброєю і стилем гри. Також Агенти мають унікальну зовнішністю і характером.

Скільки ролей передбачено в Modern Combat Versus? Все Агенти віднесені до однієї з чотирьох ролей по стилю гри: Штурмовик, Захисник, Вбивця, Спеціаліст.

Яка характеристика штурмовиків? Штурмовики – це Агенти, що завдають основної шкоди ворожої команді і володіють агнессівним навиком.

Яка характеристика Захисників? Захисники – це Агенти, що забезпечують підтримку команді і допомагають їй піти від шкоди. Вони мають величезний здоров’ям, але рухаються повільніше інших.

Яка характеристика Вбивць? Вбивці здатні наносити короткочасний величезної шкоди своїм зброєю або навичкою, проте низький показник здоров’я робить їх легкою мішенню.

Яка характеристика Фахівців? Фахівці ускладнюють переміщення противника, роблячи поле бою небезпечним за допомогою свого ситуативного зброї і навичок.

Які базові показники Агентів? У всіх Агентів розрізняються показники здоров’я і втрати. Здоров’я – кількість очок життя, яке може втратити Агент перед загибеллю. Ви можете підвищити цей показник, покращуючи Агента. Втрати – це кількість очок життя, що знімається Агентом з противника за одне влучання. Ви можете підвищити цей показник, покращуючи Агента.

Як активувати навик Агента? Для активації навички натисніть на його значок в нижній частині екрана, або на заповнену шкалу навички. Ви можете активувати навик тільки при наявності потрібної кількості Зарядів Ядра.

Як отримати Агентів? Агентів можна отримати, відкриваючи Ящики.

Що таке Подвійне натискання? У кожного Агента є дія, що виконується подвійним натисканням в правій частині екрана. У більшості це перехід в режим прицілу, але у деяких Агентів це інша дія, в залежності від їх зброї. Подробиці можна дізнатися в інфо Агента.

Як покращувати Агентів? Для поліпшення Агента добудьте Поліпшення з Ящика або заробіть досить Жетонів поліпшення для виготовлення потрібного поліпшення для потрібного Агента.

Чи можна змінити зброю Агента? Ні, кожен Агент володіє власною зброєю, що робить його унікальним.

Чи можна додавати модулі або іншим чином змінювати зброю? Ні, в даний час зброю не можна модифікувати.

Чи можна протестувати навик і зброю Агента? Ви можете протестувати Агента в режимі Практики. Для входу в цей режим перейдіть в меню Агента, виберіть Агента і натисніть значок Практика.

Скільки Агентів можна взяти в бій? Ви можете вибирати будь-яких зі своїх агентів в будь-якій битві.

Як виконати рукопашну атаку? Тільки певні Агенти можуть атакувати врукопашну. Ронена це основна атака, у Примари і Вежі – Доп. дію під час дії навички.

Що таке сила Агента? Це загальна сила всіх поліпшень для Агента. Максимальна сила Агента дорівнює 50.

Що таке Майстерність Агента? Заробіть досвід і підвищить рівень майстерності Агента, використовуючи Агента в боях.

Автор статті: Надія Д. <