Проходження Legend of Solgard: Поради, WIKI, Огляди

LEGEND OF SOLGARD – гра на андроїд з датою виходу 13.08.2018 р від компанії King. Жанр гри: Рольові. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Краще Legend of Solgard завантажити на комп’ютер (ПК) за цим посиланням і грати в дозволі Full HD з максимальною графікою, без гальм і зі збереженням прогресу. Просто скачайте емулятор прихильника чи критика наразі Google Play, встановіть гру в вікні, що з’явилося і Ви станете Мудрішими всіх.

Зміст статті

  • Гайд для новачків
  • Гайд по Істотам
  • Секрети Сили і Поліпшень
  • Поради по режиму гри
  • Гайд для Донатеров
  • Legend of Solgard: Гайд для новачків

    Як підвищити рівень здібностей моїх істот? Істоти розблокують свою першу здатність в Ранзі 1, а другу – в Ранзі 2. Щоб посилити кожну з цих здібностей, Вам знадобляться дві речі – Золото і Пил здібності.

    Що таке Пил здібності? Пил здібності можна використовувати для посилення здатності Істоти. Це відрізняється від підвищення рангу Істоти, яке виконується за допомогою солнцецвет. Пилок здібностей буває звичайною, рідкісної, епічної, легендарної і міфічної. Кожна її різновид діє на істот відповідної рідкості.

    Де я можу її знайти? Пил Здібності можна виграти як видобуток в різних ігрових режимах. Її також можна знайти в скринях скарбів і в магазині. Пил Здібності не можна знайти в режимі Кампанія.

    Чи буває різна рідкість у Пилу Здібності? Ні, вона просто повинна відповідати кольору Істоти. Однак, чим рідше Істота, тим більше Вам потрібно золота і Пилу Здібності.

    Як сильно я можу підвищити рівень здібностей моїх істот? У той час як Істоти можуть досягати тільки 8 рівня, їх здатності можуть бути підвищені до 10 рівня! Проте, ранг Істоти визначає, наскільки можуть бути посилені їх здатності:

    • Ранг 1: Перша здатність може бути збільшена до 4 рівня.
    • Ранг 2: Друга здатність може бути підвищена до 4 рівня.
    • Ранг 4: Обидві здатності можуть бути підвищені до 7 рівня.
    • Ранг 6: Обидві здатності можуть бути підвищені до 10 рівня.

    Що таке параметри здібностей? Кожна здатність має чотири різних параметра. Ось як вони впливають на Істоти в битві:

    • Удача: Відсоткова ймовірність того, що здатність матиме бонусний ефект.
    • Бонус: Кількість разів, коли може виникнути бонусний ефект.
    • Сила: Кількість шкоди, якої може завдати здатність.
    • Поширення: Унікально для кожного Істоти . Воно може визначати, як далеко піде снаряд, або скільки бонусної сили буде додано до суміжних Істотам при злитті.

    Що таке Сонячний Вибух? Сонячний Вибух доступний на 9 рівні Героя. Він випускає всіх істот одного кольору, незалежно від того, були вони об’єднані чи ні. Він створюється шляхом горизонтального вибудовування п’яти істот і активується шляхом вибудовування їх за істотою. Сонячний Вибух можна зберегти до тих пір, поки Вам не знадобиться зробити масований удар.

    Які ходи я можу робити в бою? Доступні наступні дії:

    • Перемістити: переносить Істота в інший ряд. Можуть рухатися тільки Істоти в задньому ряду.
    • Відкликати: прибирає Істота з поля битви.
    • Закликати: відправляє в бій більше істот, готових битися .

    Гравці можуть зробити три дії за кожен хід.

    Хто така Морозна армія? Морозна армія – це ворог в Legend of Solgard. Вони родом з Ніфльхайма і очолюються Мані Богом Місяця. Серед членів Морозною армії – Морозні міньйон, Крижані примари, Крижані змії і Морозні вовки.

    Як я можу отримати більше солнцецвет і Золота? солнцецвет і Золото використовуються для відкриття і поліпшення істот. Ви знайдете обидва цих предмета в різних ігрових режимах і онлайн події, або як винагород за перемогу в битвах, або шляхом руйнування об’єктів, таких як урни, на поле битви. Ви також можете знайти солнцецвет і Золото всередині скринь скарбів.

    Що таке Гільдії і як я можу приєднатися до них? У Гільдії гравці грають разом, щоб досліджувати Підземелля, перемагати ворогів і підніматися в списку лідерів. Члени Гільдії також можуть пожертвувати Золото, щоб поліпшити параметри Істоти. Якщо Ви знаєте кого-то, хто грає в Legend of Solgard, і хочете приєднатися до його Гільдії, дізнайтеся у нього тег – це дозволить легко знайти його Гільдію. Ви також можете створити свою власну Гільдію за 500 золота.

    Що таке Пропуски на наліт? Пропуски на наліт використовується для створення елітних бойових локацій, які Ембла завоювала в Героїчної складності. Натискання на кнопку “Наліт” (що вимагає, як Пропуски на наліт, так і Енергію) дає миттєву видобуток, а саме: солнцецвет, Золото і ХР! Пропуски на наліт можна виграти в елітних боях, винагороди або придбати за Алмази.

    Як я можу отримати більше енергії? Кожен бій кампанії вимагає певної кількості енергії. Якщо вона витрачена, енергія емблему поступово поповниться з плином часу, до того ж Ембла отримує повну шкалу енергії щоразу, коли досягає нового рівня героя. Якщо Ви не хочете чекати, то можете придбати більше енергії за допомогою алмазів.

    Що таке Критичний удар? Критичний удар – вдалий удар, який завдає подвійного шкоди. У певних істот більша ймовірність завдати цей удар, як визначено їх параметром “Критичний”.

    Що таке Героїчна складність? Цей режим розблокується на 10 рівні Героя. Героїчна складність дозволяє боротися в елітних битвах в режимі Кампанія. Вони засновані на битвах, в яких Ембла вже перемогла, але вже з новими завданнями (і видобутком!).

    Як боротися з босом? Битви з Босом відрізняються, так як в них немає Крижаного порталу. Замість цього гравець повинен сфокусувати свій вогонь на Боссе, поки його Очки здоров’я не впадуть до нуля. Боси можуть (і будуть) пересуватися по полю битви, тому добре прицілюватися Ваші атаки.

    Що таке Сонячний Підсилювач? Сонячний Підсилювач – це предмет, який може з’явитися на стороні супротивника на полі битви. Коли він світиться, в нього можна потрапити щоб завдати подвійного шкоди Крижаного Порталу. Однак, коли він не світиться, удар по ньому не завдасть шкоди Порталу.

    Як мені захищатися? Помістіть Істоти перед емблему, щоб поглинути ворожий шкоди. Істоти можуть бути викликані назад на поле битви після того, як їх збили з ніг, але, якщо Ембла втратить всі свої Окуляри здоров’я, бій буде програно. Коли три або чотири Істоти одного кольору об’єднані в горизонтальну лінію, вони утворюють захисне загородження. Число на кожному сегменті загородження позначає його залишилися Окуляри здоров’я. Якщо позаду в ряду буде створено другий загородження, воно буде додано до переднього загородження, щоб надати йому додаткову силу.

    Як мені атакувати? Вибудуйте з трьох або більше істот одного і того ж кольору вертикальну лінію. Нове “комбіноване” Істота переміщається в передній ряд, щоб атакувати, проте воно може очікувати пересування до більш пізнього ходу. Число, що відображається поряд з комбінованим істотою, вказує на його силу.

    Що таке Фінальна атака? Коли Крижаний Портал зруйнований, що залишилися Істоти будуть атакувати всі, що зможуть.

    Що відбувається під час ходу противника? Коли Ваш хід закінчиться, Морозна Армія зробить свої ходи. Вони можуть атакувати, зміцнювати своїх міньйонів або створювати нових. Коли противник атакує, шкоди поглинається істотами на його шляху. Якщо більше немає істот між Ембла і ворогом, емблему буде завдано шкоди.

    Що таке Підсилювачі? Підсилювачі є витратними матеріалами, які можуть дати гравцеві перевагу в бою. Їх можна купити за Алмази. У Гладій навіть є свої спеціальні колективні Підсилювачі, якими вони можуть ділитися.

    Legend of Solgard: Гайд по Істотам

    Що таке Ідоли? Ідоли – це що виготовляються предмети, які можна використовувати для посилення Ваших істот і поліпшення їх параметрів. Щоб зробити Ідол, Вам потрібно знайти Заготівлю Ідола, яку можна знайти в Арені Боса або Пекла, плюс Вам потрібно зібрати деякі матеріали для виготовлення. Після створення цей предмет можна додати в Осередки Ідолів Істоти для поліпшення параметрів. Ідоли і Істоти можна переглянути в меню “Колекція”.

    Що таке Істоти? Істоти – союзники емблему, якими Ви командуєте на поле битви. Використовуйте їх, щоб атакувати ворога, руйнувати Крижані портали і захищати емблему від пошкоджень. Істоти бувають чотирьох кольорів: червоного, жовтого, зеленого і фіолетового, і кожен з них має різні здібності. Їх можна покращувати, використовуючи спеціальні предмети, знайдені в ході гри.

    Що таке параметри Істоти? Все Істоти мають наступну параметри:

    • Сила: Показує, скільки шкоди може завдати чи витримати Істота.
    • Очікування: Деякі існують не атакують відразу після злиття. Очікування каже, скільки ходів потрібно перед атакою.
    • Зріст: Показує, скільки очок сили отримує Істота за кожен витриманий хід.
    • Шанс критичного удару: імовірність того, що Істота завдасть подвійного шкоди.
    • Шанс блоку: Відсоткова ймовірність того, що Істота повністю заблокує атаку супротивника.
    • Бонус за синхронізацію: Значення, яке додається до сили Істоти при одночасній атаці двох одного кольору.
    • Бонус за злиття: Додаткова сила, що отримується комбінованим істотою після того, як з ним об’єднуються два або більше істот нормального розміру.

    Ви можете знайти все індивідуальні параметри Істоти і управляти оновленнями на його Сторінці Істоти, яку можна знайти в меню ” колекція “.

    які бувають види істот? У Legend of Solgard є багато істот, які бувають наступних типів:

    • Чудовиська: істоти з лісу, які атакують зубами і кігтями.
    • Маленький народ: Маленькі обманщики, які люблять оглушати або плутати супротивників, перш ніж потайки завдадуть удар.
    • воїни: Витривалі бійці, які б’ють сильно і нічого не бояться.
    • Духи: Стародавні сили природи, які використовують суміш магії і ближнього бою.
    • Звірі: 2> Люті маленькі тварини, які використовують зброю далекого і ближнього бою.
    • Змії: Жахливі істоти, які використовують сили природи.
    • Нежить: живі мерці, брудні бійці, які використовують сили паралічу, чуми і отруєнь.

    Хто такі Прихильники, Захисники і Атакуючі? Це різні ролі, на які може найкраще підходити Істота в бою:

    • Прихильник: Тактичні бійці, які можуть забезпечити посилення для союзників або атаки на статус проти ворогів.
    • Захисник: Міцні Істоти, які можуть взяти удар на себе.
    • Атакуючий: Гравці, що завдають великої шкоди, призначені для знищення ворогів.

    Поєднання ролей істот при вступі в бій забезпечить кращу тактику проти Морозною Армії. Спробуйте поекспериментувати з різними командами і подивитися, як вони працюють разом.

    Як отримати більше істот? Нові істоти можна розблокувати, збираючи відповідні солнцецвет у міру просування по карті. Ви зможете вибрати, які Істоти Ви хочете використовувати на початку кожної битви. Однак, за один раз Ви можете використовувати тільки одне Істота кожного кольору. Деякі Істоти можна заробити в різних ігрових режимах і спеціальних онлайн події, тому спробуйте брати участь в них при можливості.

    Як створити Велике Істота? Великі Істоти створюються шляхом об’єднання чотирьох істот нормального розміру в квадратної сітці . Вони більш потужні і займають більше місця, ніж комбіновані Істоти. Великі Істоти стають ще сильніше, коли за ними стоять два звичайних Істоти одного кольору. Це називається “злиття”.

    Що таке звичайні, рідкісні, епічні, легендарні і міфічні істоти? Ці терміни вказують на рідкість і відносну цінність Істоти в грі. У міру збільшення рідкості, солнцецвет для поліпшення цього конкретного Істоти стають більш ексклюзивними. Для їх поліпшення може також знадобитися більше Золота.

    Що таке здібності Істоти? Все Істоти мають особливими здібностями, які можуть бути використані в бою і поліпшені для більшого ефекту. Істоти навчаються і покращують свої здібності, використовуючи предмет під назвою “Пил здатності”. Після розблокування в меню “Колекція” з’явиться навчання для нової здатності Істоти. Дізнайтеся, як працює кожна з них, щоб поліпшити Вашу тактику на поле битви.

    Legend of Solgard: Секрети Сили і Поліпшень

    Як підвищити рівень? Ваш рівень Героя автоматично збільшується, коли Ви отримуєте досить XP (очки досвіду). Це не тільки покращує параметри емблему, але також розблокує нові ігрові режими. XP можна заробити, виграючи битви, покращуючи Істоти або відкриваючи скрині зі скарбами.

    Які параметри є у емблему?

    • Окуляри здоров’я: здоров’я емблему. Якщо вони досягнуть нуля, гра закінчена.
    • Сила заклинання: Сила заклинань емблему.
    • Мана: Енергія, яка використовується для заклинань і спеціальних атак.
    • Сила загородження: Визначає силу бар’єрів емблему.
    • Сонячний вибух: Сила Сонячного вибуху емблему.
    • Макс . енергія: Максимальна кількість енергії, яку може мати Ембла.

    Що таке Спис Сонця? Спис Сонця – це заклинання, яке може накласти Ембла за допомогою Небесного Диска. Воно атакує випадкову мета, не використовуючи ходи. Злиття і об’єднання істот під час бою заряджає ману емблему. Коли загориться значок Списи Сонця, торкніться його, щоб накласти заклинання.

    Як оновити істот? істот можна оновити в меню “Колекція”, використовуючи солнцецвет і Золото. Кожен раз, коли Ви заповнюєте осередок Істоти, збільшується одна або кілька його характеристик. Коли всі три осередки у істот заповнені, гравець може потім використовувати Пил здібностей, щоб збільшити його ранг. Отримавши ранг, Істота може вивчити нову здатність або оновити поточну.

    Legend of Solgard: Поради по режиму гри

    Які різні ігрові режими? У грі Legend of Solgard є такі ігрові режими:

    • Кампанія: основна сюжетна лінія. Гравець подорожує по різних світах і бореться з армією Мороза.
    • Печери скарбів: на рівні Героя 5 Ембла отримує доступ до чарівної печері гномів в Мідгард. Використовуйте істот, щоб збирати солнцецвет і Золото і не відволікатися на надокучливих ворогів. У цей особливе місце можна входити двічі в день.
    • Винагорода: на рівні Героя 6 з’являється можливість почати полювання за головами. Після відкриття цього режиму Ви зможете заробляти Золото за упіймання банд розбійників і головорізів. Схопите три банди за день і отримаєте скриню скарбів.
    • Підземелля: на рівні Героя 7 Ви в складі Гільдії зможете спускатися в підземелля. Досліджуйте разом підземелля, наносите шкоди і допомагайте Гільдії піднятися в списку лідерів. У кожному підземеллі є боси гільдії.
    • Арена героїв: на рівні Героя 8 Ви можете випробувати свої навички на інших гравців. Підвищуйте рейтинг і отримуйте видобуток, титули і алмази. Остерігайтеся зміїв!
    • Арена босів: на рівні Героя 11 Ви зможете ще раз поборотися з минулими ворогами і нагадати їм, хто головний! В цьому режимі Ви знайдете заготовки Ідолів для посилення істот.
    • Пекло: на рівні Героя 12 почнеться боротьба за виживання. Бийтеся на окрасу палати Хель і дізнайтеся, як далеко Ви зможете зайти. Але стережіться – Хель може полонити Ваших істот, закриваючи їх в клітинах!

    У деяких режимах, таких як “Арена героїв”, “Арена босів” і “Підземелля”, є сезони. Нагороди розподіляються в кінці сезону в залежності від рейтингу.

    Що таке щоденні завдання? Щоденні завдання – це додаткові завдання, за які можна отримати Золото, досвід, пропуски на нальоти чи інші пропуски. Завдання слід виконувати в різних ігрових режимах. За виконання дев’яти завдань за один день вручається Скриня зі скарбами.

    Які доступні онлайн події? Регулярно проводяться перераховані нижче події. Вигравайте великі нагороди, поки є можливість! Всі події розбиті на такі категорії, що для участі в них потрібні певні істоти різної рідкості. Підсильте свою армію, щоб отримати доступ до більш складним рівнями.

    • Полювання за Скарбами: переслідуйте гидкого гнома, який вкрав Скарби. Удари по ньому, його золотим прислужникам і порталу приносять Золото. Зібравши достатньо Золота, Ви перейдете на наступний рівень, де ще більше скарбів!
    • Веселка: бийтеся з братами Біфрёст за каміння і пилок. Щоб зберегти здобич, захоплену під веселкою, потрібно здолати братів. Після цього Ви перейдете на новий рівень.
    • Зграї в розшуку: після проходження перших двох етапів в режимі “Винагорода” з’являться зграї, якими Ви зможете зайнятися. Хапайте їх, поки вони не зникли!
    • Особливі події: не пропустите особливі події і печери, в яких можна виграти нових істот!

    Як виграти бій у режимі Кампанії? Битви в режимі Кампанії в Legend of Solgard виграються шляхом руйнування Крижаного Порталу позаду ворожих ліній. Однак, зазвичай вороги і перешкоди будуть перегороджувати шлях.

    Legend of Solgard: Гайд для Донатеров

    Що таке Пропозиції для передплатників? Пропозиції для передплатників дозволяють гравцям купувати валюту в грі (Алмази) за зниженою ціною. Після покупки гравець може відразу ж отримати деяку кількість Алмазов, а потім отримувати певну кількість Алмазов кожен день при вході в гру протягом наступних 30 днів.

    Що я можу купити за Алмази? Алмази можна витратити на такі предмети:

    • Енергію, щоб продовжувати проходити головний квест без очікування.
    • солнцецвет і Пил Здібності для поліпшення істот.
    • Спеціальні підсилювачі в різних ігрових режимах .
    • Пропуски на наліт.
    • Скрині скарбів.

    на що я можу витратити Алмази?

    • Продовжувати боротися, навіть втративши всі очки здоров’я.
    • Скинути Періоди охолодження в певних ігрових режимах, наприклад, Винагорода, Пекло.
    • Скинути спроби Онлайн подій (наприклад, отримати більше шансів зіграти в Райдужне подія ).
    • Оновити дуелі в Арені Героїв, що дасть Вам вибір двох нових супротивників.

    Як я можу дізнатися, які доступні Пропозиції? Перейдіть в м еню “Магазин”, в яке можна увійти, натиснувши на кнопку в лівому нижньому кутку екрану. Крім пропозицій щодо алмазів, Ви також можете переглядати Пропозиції дня, Пропозиції подій і багато іншого. Не забудьте отримати Ваші безкоштовні скрині зі скарбами!

    Як придбати Пропозиції для передплатників? Просто натисніть на кнопку “Пропозиція для передплатників”, і Вас попросять підтвердити платіж за допомогою облікового запису, налаштовану в додатку Legend of Solgard.

    Що станеться після покупки Пропозиції для передплатників? Відразу ж будуть доступні для отримання 180 Алмазов, і Ви можете відразу почати їх витрачати. Протягом наступних 30 днів Ви зможете забирати 60 Алмазов кожен день. Не забувайте заходити в гру кожен день, щоб забирати свої Алмази!

    Чи буде моя Підписка оновлена ​​автоматично? Хоча вони називаються “підписками”, кожна з них є разовим замовленням. Якщо Ви задоволені пропозицією і бажаєте продовжити його після періоду підписки, Ви можете придбати інше Пропозиція для передплатників, коли вона закінчиться.

    Автор статті: Надія Д.