Проходження Dungeon Hunter Champions: Поради, WIKI, Огляди

DUNGEON HUNTER CHAMPIONS – гра на андроїд з датою виходу 02.05.2018 р від компанії Gameloft. Жанр гри: Рольові. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Що таке гра Dungeon Hunter Champions? Це гра в жанрі RPG з серії Dungeon Hunter, дія якої відбувається в тій же всесвіту. DHC зруйнує всі межі і подарує вам неймовірні можливості, об’єднавши в собі PvE-кампанії і битви 5 на 5 на мережевий арені. У цій грі вас чекають більше 275 чемпіонів з унікальними стилями бою і приголомшливими навичками. Також ви зможете вибрати – бути чи лідером команди в одиночних режимах або її частиною під час PvP-битв.

Чи буде гра Dungeon Hunter Champions безкоштовною? Гра Dungeon Hunter Champions буде повністю безкоштовною з повним доступом до всіх ігровим режимам.

Як отримати ОП? Виконуйте завдання і отримуйте досягнення!

Що таке навичка? Це особлива здатність, яку може використовувати чемпіон.

Як підвищити рівень навику чемпіона? Щоб підвищити рівень навику чемпіона, проводите синтез чемпіонів з одного сімейства (однакових чемпіонів з різними стихіями).

Чим відрізняються стихії? Стихії впливають на зовнішній вигляд, а також дарують переваги і недоліки в залежності від способу використання (одна стихія може бути сильнішим чи слабшим інший).

Чому Dungeon Hunter Champions не називається Dungeon Hunter 6? Гра Dungeon Hunter Champions не є сиквелом Dungeon Hunter 5. Це, скоріше, спін-офф, дія якого відбувається у всесвіті DH. Вас чекає захоплююча RPG з поодинокими PvE-кампаніями та режимом мережевих битв в реальному часі (5 на 5). Гравці відразу звернуть увагу на більш барвистий дизайн меню, чемпіонів і локацій, не характерний для попередніх ігор франшизи. Деякі герої можуть здатися знайомими, але вони були повністю переосмислені. Крім того, частиною всесвіту DH стануть нові персонажі з різних епох і світів. У грі Dungeon Hunter Champions вам належить зібрати команду чемпіонів і привести її до перемоги.

Чи потрібна для гри підключення до Інтернету? Так! Ви зможете зв’язуватися з друзями і союзниками, боротися з ворогами по мережі, переглядати календарі і рейтинги.

Чи потрібна для гри Wi-Fi ? 3G-підключення буде достатньо, але бажано використовувати підключення по Wi-Fi.

Як отримати алмази? Для цього виконуйте завдання і отримуйте досягнення, або купіть їх в магазині.

Як відновити енергію? Енергія автоматично відновлюється з часом. Крім того, ви можете придбати її в магазині.

Як отримати Диски Душ? Для цього виконуйте завдання і отримуйте досягнення, або купіть їх в магазині.

Що таке бойові емблеми і як їх отримати? Це PvP-валюта. Їх можна отримати за перемогу над суперником в одному з доступних на даний момент мережевих режимів. Потім в PvP-розділі магазина ви зможете купити за них Диски Душ і Овнів.

Що таке Овен? Овни використовуються для посилення чемпіонів. При використанні в якості матеріалу, Навчальний Овен збільшує рівень навику чемпіона, Тренувальний Овен дає більше ОП в міру підвищення рівня, а Зоряний Овен використовується для просування чемпіона.

Dungeon Hunter Champion – розрахована на багато користувачів гра? На всі 100 відсотків! Ви можете змагатися за місце в рейтингах з друзями в битвах 5 на 5 в реальному часі або зіграти в режимі 1 на 1 до 2 перемог!

Автор статті: Надія Д.