Проходження Demon Slayer Reborn: Поради, WIKI, Огляди

DEMON SLAYER REBORN – браузерна гра від компанії 101XP. Жанр гри: Рольові. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Зміст статті

  • Гайд для новачків
  • Технічні питання
  • Demon Slayer Reborn: Гайд для новачків

    Я граю недавно, і мені сильно не вистачає золота. Де його отримати? Найбільший джерело золота – це світовий бос. Битва з ним проходить два рази в день, о 17:00 і 22:00 за серверному часу. Також золото можна отримати за допомогою алхімії за діамант, вбиваючи монстрів в диких землях і проходячи кампанію.

    Для прокачування військ необхідно багато дару. Де його взяти? Основне джерело дару – світовий бос. Битва з ним проходить два рази в день, о 17:00 і 22:00 за серверному часу. Дару також можна отримати за проходження кампанії.

    Як отримати кианит для прокачування навичок академії? Кіаніт можна отримати:

    • За проходження компаній;
    • У грабежах;
    • На фермі;
    • За плоди Священного дерева.

    Чому одяг не збереглася в примірювальній? Щоб вона збереглася, потрібно хоча б 1 раз її надіти, потім можна Крафт нову.

    Чому у мене впав Бойовий рейтинг? Бойовий рейтинг персонажа є загальним сумарним показником, який враховує сукупність всіх основних характеристик персонажа, сильф, екіпіровки персонажа, їздових тварин персонажа (горгон). У разі, якщо при якомусь із поліпшень основних характеристик, ви отримали негативний ефект (наприклад, механіка з шансом поліпшення / погіршення), то згідно з механіки підрахунку характеристик, Бойовий рейтинг персонажа буде знижений відповідно до коефіцієнта впливу на Бойового рейтингу тієї чи іншої Характеристики. На зміни в БР може впливати безліч факторів, наприклад:

    • Маунт;
    • сильф;
    • Банки, що підвищують означена стаття;
    • Перемикання гілки навичок .

    Де я можу добути бойову славу? Бойова слава дається за участь в битвах гільдій, за вбивства супротивників в бойовій зоні.

    Я відвідую регулярно по 2 БЗ в день і витрачаю всі спроби, проте навіть близько не наближаюся до ліміту в 6000 слави. Який в ньому сенс, якщо він недосяжний? Слава зараховується, навіть якщо заходити на БЗ без спроби.

    Чому в кімнаті Арена не працює кнопка “Почати”? Увійти в бій на арені можна тільки командою з 3-х гравців.

    Як отримати першого сильф? Для отримання сильф необхідно після досягнення 50-го рівня виконати квест на вбивство сильф на острові, після чого поговорити з чарівником.

    Як отримати другого і наступних сильфів? Додаткових сильфів можна отримати, збираючи есенції на острові сильфів. Також їх можна отримати в ігрових акціях.

    На якому рівні відкривається арена сильфів? Арена сильфів відкривається на 55 рівні.

    Вчора я отримав 200 аметисту в шахті, а сьогодні 100, хоча зібрав все, що було можливо. Щодня з 21.30 до 22.00 в шахті подвійний дохід.

    Я отримав круговий завдання на вбивство монстрів в локації кампанії. Зайшов в неї, однак вбивства не зараховують. У кругові завдання зараховуються вбивства тільки на нормальної складності карти. При цьому за замовчуванням часто стоїть героїчна складність. Необхідно переключити її перед стартом локації.

    Якщо я вийду з гільдії, чи залишаться у мене гильдейские навички? Немає. Гильдейськие навички доступні тільки гравцям, які перебувають у гільдії.

    Я не можу вступити в нову гільдію. В чому справа? Після того як ви вийшли з гільдії, має пройти 24 години, перш ніж ви зможете вступити в нову.

    Що робити, якщо гравець порушує правила гри і чату? Якщо вас ображають в особистих повідомленнях, то в даному випадку ви можете вдатися до додаванню не бажає співрозмовника в чорний список – функція доступна на панелі управління діалогу. При порушенні правил гри і чату іншими образами, зробіть скріншот (краще кілька), що підтверджує факт порушення гравцем (скріншот в повне вікно браузера, з датою і часом) і відправте скаргу на електронну пошту служби підтримки. Пошта перевіряється на наявність скарг щодня.

    Мої друзі в грі отримали вже по кілька промо-кодів, а я жодного. Як же так? Промо-код ви можете отримати за участю в різних акціях і розіграшах, що проводяться адміністрацією проекту.

    Я хочу перенести персонажа з соціальної мережі на ваш портал. Як це зробити? Для того щоб виконати перенесення ігрового прогресу персонажа, вам необхідно зробити наступне:

  • Відв’язати соц. мережу від поточного аккаунта Ігрового порталу (якщо прив’язана);
  • Створити новий акаунт на Ігровому порталі;
  • Відкрити “профіль” в правому верхньому кутку і перейти на вкладку “профіль”;
  • Прикріпити сторінку соціальної мережі, з якої ви хочете перенести персонажа;
  • Запустити Demon Slayer і вибрати в списку свій сервер.
  • Далі вам буде запропоновано перенести прогрес на Ігровий портал 101XP. Перенесення персонажа здійснюється після натискання на жовту кнопку “Продовжити”. Якщо у вас не вийшло зробити це самостійно – оформите заявку в службу підтримки Ігрового порталу.

    У мене пропали всі предмети і листи з ігровою пошти персонажа. Ігрова пошта з усіма предметами зберігається в поштовій скриньці протягом тридцяти днів у разі, якщо ви не відкривали відправлені вам листи і три дні в разі, якщо ви відкрили листи, але не забирали вкладені в них предмети.

    У мого персонажа негативне (або знизилося) значення кількості військ. Кількість військ, що знаходиться в розпорядженні персонажа, залежить від показника характеристики “Харизма”. 1 одиниця харизми дає 1 одиницю військ. При від’ємному значенні кількості військ, необхідно перевірити показник характеристики “Харизма”.

    Я деякий час не заходив на персонажа, а у нього пропав (або знизився) Vip. При відсутності Vip-статусу у персонажа, кожен день персонаж втрачає 10 очок заробленого Vip-рівня. По досягненню нульової позначки, рівень Vip-статусу персонажа знімається. Технічної помилки тут немає, така механіка гри.

    Де я можу отримати найактуальнішу інформацію про гру, майбутніх тех. роботах або оновлення? Інформація такого характеру поширюється на форумі.

    У сумці мого персонажа безлад, я не можу знайти потрібні предмети. Як це виправити? На панелі управління інвентарем персонажа є кнопка сортування речей “Сорт.”, Яка групує всі предмети на кшталт. Не забувайте відкривати скрині з золотом або предметами для поліпшень сильфів / вартою / персонажа і так далі. Також ви можете продати системі накопичився “сміття” і отримати золото.

    Чи можна видалити вже створеного героя? У одному акаунті можна створювати тільки одного героя. Як тільки створений герой, вже не можна видалити інформацію про нього або вносити поправки.

    Як перенести свій замок в іншу локацію? Натисніть на карту світу, виберіть переміщення по карті, у вікні, натисніть кнопку ОК, буде витрачено 200 пунктів енергії.

    Як отримати екіпіровку? Екіпіровку можна отримати в Груповому підземеллі, в Компанії, створити в кузні, обміняти в магазині Арени.

    Як приховати / показати інших гравців? У правому верхньому куті потрібно натиснути на кнопку “Око”

    Як в Диких землях швидко знайти свого героя або повернути його до свого замку? У правому верхньому куті кнопка “Додому” (повернення героя до замку) і кнопка “Герой” (швидкий пошук гравця в локації).

    Що робити, якщо не хочеш, щоб інші гравці додавали в друзі? Вгорі праворуч натисніть шестірню (Налаштування). У меню, виберіть Відмовити пропозицією дружби, натисніть кнопку ОК.

    Demon Slayer Reborn: Технічні питання

    Гра не запускається. Гра може не запускатися з наступних причин:

  • На вашому комп’ютері встановлена ​​стара версія Adobe Flash Player. Щоб оновити його, пройдіть на офіційний сайт і скачайте нову версію;
  • У вас погана якість з’єднання з Інтернетом, для вирішення цієї проблеми вам треба зв’язатися з провайдером, який надає вам доступ в Інтернет, і з’ясувати, з якої причини відбуваються збої на лінії;
  • Вхід у гру блокує антивірус або брандмауер, для вирішення цієї проблеми вам необхідно додати додаток в доступну зону антивіруса;
  • вам необхідно почистити кеш і куки в браузері.
  • Вам необхідно провести перевірку ПК на наявність вірусів і шпигунського ПЗ, використовуючи антивірусну програму.
  • Деякі провайдери можуть блокувати доступ до певних інтернет-ресурсів. Уточніть у вашого провайдера, не заборонений чи доступ.
  • Перевірте, чи не включені розширення в браузері, що блокують рекламу (AdBlocker’и), якщо включені, вимкніть їх і спробуйте ще раз.
  • Ваш ПК недостатньо потужний для роботи з додатком.
  • Гра гальмує. Гра може гальмувати з наступних причин:

  • У вас погана якість з’єднання з Інтернетом, для вирішення цієї проблеми вам треба зв’язатися з провайдером, який надає вам доступ в Інтернет, і з’ясувати, з якої причини відбуваються збої на лінії.
  • у вас включений торрент-трекер або інша програма завантаження файлів з Інтернету, просто відключіть дані програми.
  • Ваш ПК недостатньо потужний для роботи з додатком.
  • Як використовувати промокод? Щоб використовувати промокод, необхідно прокачати персонажа до 6 рівня. Після отримання 6-го рівня в верхньому правому куті з’явиться кнопка “Івенти”.

    У меню, знайдіть в нижньому лівому кутку вікна кнопку “Призи за подію” і натисніть на неї.

    У поле “Код” вводите промокод і натисніть “Обмін”.

    Автор статті: Надія Д.