Проходження Angry Birds Epic: Поради, WIKI, Огляди

ANGRY BIRDS EPIC – гра на андроїд з датою виходу 11.06.2014 р від компанії Rovio. Жанр гри: Рольові. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Зміст статті

  • Гайд для новачків
  • Як можна створити нові предмети?
  • Які здібності є у кожного персонажа?
  • Обліковий запис Rovio
  • Технічні питання гри
  • Angry Birds Epic: Гайд для новачків

    Що таке Angry Birds Epic? Angry Birds Epic – це покрокова рольова пригодницька гра, дія якої розгортається в фантастичною версією свинськи Острови. Вона пропонує дивовижний сюжет, покроковий бій, захоплюючу кампанію зі складною ігрової кінцівкою, багату систему для виготовлення зброї, броні і зілля з ресурсами, які гравці можуть збирати або купувати, а також багато іншого.

    Як можна вибирати, який птах вступить в бій? Ви можете використовувати до трьох птахів в будь-якому конкретному бою. Після натискання рівня для входу в бій, Ви можете вибрати, яких птахів Ви хотіли б використовувати. У вікні бою під вибраними птахами з’явиться синє кільце. Торкніться будь-якого птаха, щоб вибрати її або зняти вибір. Переконайтеся, що Ви вибрали птахів стратегічно в залежності від їх здібностей і ворога, з яким Ви зіткнулися.

    Чому мої птиці просто стоять, поки їх атакують? Битва в Angry Birds Epic покрокова. Це означає, що під час Вашого ходу Ви можете дати кожному птахові команду, і один птах буде виконувати команду за раз. Коли Ваш хід завершено, кожна свиня отримує шанс атакувати. Переконайтеся, що у Вас є достатньо здоров’я, щоб витримати їх атаки, так що Ви зможете помститися їм в наступному ходу!

    Як можна використовувати предмети під час битви? Для використання зілля та інших витратних матеріалів в бою, натисніть пляшку з зіллям в правому верхньому куті екрану. Далі перетягніть предмет, який Ви хотіли б використовувати, на персонажа, на якому Ви хотіли б його використовувати. Ви можете використовувати тільки один предмет для персонажа за хід, тому дотримуйтеся стратегії!

    Angry Birds Epic: Як можна створити нові предмети?

    Перший крок у виготовленні нових предметів – придбання схеми або рецепта для предмета. Схеми можна знайти в різних локаціях, в залежності від елемента, який Ви хочете виготовити. Схеми для захисних предметів і зброї можуть бути придбані в майстернях, а рецепти зілля знаходяться в лабораторії доктора Свина. Якщо у Вас є схема або рецепт, перейдіть в Ваш табір, натиснувши на кнопку гнізда в нижньому правому куті екрану карти, щоб почати виготовлення!

    Перебуваючи в таборі, Ви побачите, що у Вас є котел і ковадло, які ви можете використовувати для виготовлення предметів. Якщо Ви не бачите їх у своєму гнізді, просто продовжуйте грати! Ви повинні домогтися деякого прогресу, перш ніж отримати ці предмети. Натискання на котел перенаправить Вас на екран зілля. На вкладці зілля Ви зможете побачити всі Ваші доступні рецепти.

    Натисніть на зілля, щоб вибрати його. Ви можете побачити інформацію про конкретний зілля в нижній частині екрана, наприклад, що воно робить, які інгредієнти необхідні для його виготовлення. Для виготовлення зілля натисніть кнопку виготовлення в правому нижньому кутку екрану. Виготовлення захисних предметів і зброї працює майже так само. Натисніть ковадло в таборі, щоб відкрити екран виготовлення. Ви можете побачити в рамках Ваші доступні схеми зброї і захисних предметів під їх відповідними вкладками.

    Якщо у Вас немає необхідних інгредієнтів для виготовлення зілля або достатньої кількості ресурсів для виготовлення зброї, йдіть в бій! Ви отримуєте ресурси та інгредієнти кожен раз, виграючи битву. Більше зірок в бою принесуть більше ресурсів. Ви також можете знайти ресурси і інгредієнти в прибуткових містечках, розкиданих по карті. Крім того, Ви можете розламати захисні предмети і зброю для перетворення їх назад в ресурси.

    Щоб розламати предмети, перейдіть в свій табір і натисніть на птицю. Натисніть вкладку щита або зброї, а потім виберіть предмет, який Ви хочете розламати. Ви можете торкнутися і утримувати будь-який предмет, щоб побачити, які ресурси ви отримаєте, розламавши предмет. Коли Ви будете готові, натисніть кнопку кошика в правому нижньому кутку екрану, щоб зламати предмет.

    Як мені потрапити в мій табір, і що я можу там робити? Ваш табір – це Ваша домашня база, поки Ви супроводжуєте птахів в їх пригоді, де Ви можете знайти безліч корисних функцій. Щоб увійти в Ваш табір, натисніть кнопку гнізда в правому нижньому кутку екрану карти. Ось що можна знайти в таборі:

    • Статус персонажа : натисніть на персонажів для перевірки наявності захисних предметів, зброї і їх клас. Ви також можете змінити класи персонажів і екіпіровані предмети.
    • Ковадло : використовується для створення захисних предметів і зброї.
    • Котел : використовується для приготування зілля .
    • Магазин : тут Ви можете придбати п’ятачки, монети удачі і знаки дружби (багатства), а також зілля, ресурси (кування) і інгредієнти (алхімія).
    • Фігура Тотема: Верх – натисніть тут для входу в аккаунт Rovio, підключення до Facebook і перегляду досягнень Game Center. Середина – це Ваша пошта, де Ви можете побачити запити від друзів. Низ – натисніть тут для перегляду списку Ваших друзів, які грають в Angry Birds Epic. Ви можете відвідувати табори друзів кожен день для безкоштовних обертань на їх Золотий свині-скарбнички!
    • Золота свиня-скарбничка : Зробіть обертання на Золотий свині-скарбнички для отримання випадкового захисного предмета або зброї в обмін на монети удачі.

    Як можна перемогти цих набридливих Свиней зомбі? Деякі вороги будуть воскресати після певної кількості ходів. Над головами цих ворогів буде індикатор із зазначенням, скільки ходів їм буде потрібно для воскресіння. Щоб запобігти їх повернення в бій, переможете всіх ворогів в межах зазначеної кількості ходів.

    Angry Birds Epic: Які можливості є у кожного персонажа?

    У кожного персонажа є атакуючі і захисні навички, а також атака люті. Натисніть і утримуйте кнопку на будь-якому персонажі під час бою, в таборі або на екрані попереднього бою для перегляду детальної інформації про їхні здібності. Здібності Ваших птахів будуть змінюватися в залежності від їх класу. Міняйте головний убір птахів в таборі для зміни класу.

    Атаки використовуються для нанесення ушкодження персонажам ворога. Для атаки торкніться птиці і потягніть її на ворога, який буде використовуватись для атакувати. Деякі атаки завдають шкоди кільком ворогам. В цьому випадку атака будь-якого ворога призведе до атаки всіх ворогів.

    Захисні навички можуть бути використані для допомоги Вашим персонажам різними способами, наприклад, збільшення сили атаки, збільшення захисту, зцілення. Натискання один раз на птицю викличе використання захисного навички на цього птаха. Ви також можете натиснути на одну Вашу птицю і перетягнути її на іншого Вашого персонажа для передачі йому захисних навичок.

    Під час бою ви помітите вимірювач перцю люті в нижній частині екрана. Цей вимірювач являє собою загальну лють птахів. Ми всі знаємо, що птахи завдають найбільшої шкоди, коли вони зляться! Коли Ваші персонажі завдають або отримують шкоди, вимірювач Перця люті поступово заповнюється. Коли він заповнений повністю, перець люті можна перетягувати з нижньої частини екрану на птицю для використання надпотужних здібностей.

    Я заблукав (-лась)! Куди мені тепер іти? Погоня за боязкими свинями по всій карті може привести в замішання. Якщо Ви не знаєте, куди йти далі, шукайте блискучі об’єкти на карті. Спалах сонця призведе Вас до нових битв і прибутковим містечках.

    Що таке Ліги, і як вони працюють? Ліги – це функція, яка дозволяє Вам змагатися на арені PvP з іншими гравцями Epic з усього світу. Перемагаючи в боях і виконуючи щоденні завдання, Ви збираєте рейтингові очки, за допомогою яких розраховується Ваш рейтинг в Лізі. В цілому є 6 рівнів Ліг: від дерев’яної до діамантового. Всі нові гравці починають з дерев’яною Ліги, але, збираючи багато очок і закінчуючи в топ-3 у Вашій Лізі в кінці тижня, Ви переходите на наступний рівень Ліги!

    Досягаючи більш високих і більш складних Ліг, Ви покращуєте шанси на отримання кращих нагород. Однак якщо Ви закінчуєте в нижніх рядах поточної Ліги або не грати взагалі, Ви потрапляєте в нижчу лігу. Після 12 тижнів Ліги (3 місяці) сезон PvP закінчується. В кінці цього сезону будуть розподілені додаткові сезонні нагороди відповідно до Лігою і досягнутим рейтингом. Після цього новий сезон PvP починається, і все рейтинги в грі скидаються.

    Що таке Золота свиня-скарбничка? Киньте кілька монет удачі в Золоту свинюкскарбничку, щоб виграти зброю і захисні предмети, в тому числі епічні та легендарні комплекти! Кожне обертання трохи заповнює Райдужний індикатор. Як тільки індикатор повністю заповнений, наступне обертання принесе Вам річ ​​з легендарних комплектів!

    Вибір “Дорогого квитка” дасть Вам більше шансів на отримання потужного устаткування і епічного набору предметів і заповнить Райдужний індикатор більше. “Дешевий квиток” заповнює райдужний індикатор трохи менше, і дає Вам трохи менше шансів отримання потужних предметів. Друзі заповнюють Ваш Райдужний індикатор, коли вони відвідують Ваше гніздо для безкоштовних обертань на Вашій Золотий свині-скарбнички. Не забудьте подякувати їм, зробивши також обертання на їх Золотий свині-скарбнички!

    Що таке Врата дружби? Врата дружби – це замкнені ворота, які можуть бути відкриті тільки з невеликою допомогою Ваших друзів. Якщо Ви бачите врата дружби на екрані карти (їх можна визначити по великим червоним сердець зверху), Ви можете відкрити їх, натиснувши, а потім попросивши друзів про допомогу. Після того як 5 друзів погодилися допомогти Вам з воротами, вони відкриваються, і Ви зможете отримати доступ до області за їх межами. Крім того, Ви можете відкрити врата з допомогою монет удачі.

    У мене пропали птиці. Є тільки Синя трійця і Матильда. Це баг? У певний момент гри злісні свині викрадуть половину Ваших птахів. Це частина гри, і в кінцевому підсумку Ви повернете їх назад, просто продовжуйте грати в гру!

    Що таке прибуткові містечка? Пни, камені і мушлі можуть виглядати як водиться, але це головні місця для збору ресурсів! Шукайте на карті ці пункти і натисніть на них кілька разів, щоб зібрати додаткові ресурси.

    Чому у деяких гравців є неможливо високі окуляри в лігах? Це шахрайство. Служба підтримки обізнана про можливі шахраїв в лігах Angry Birds Epic, і розробники вживають заходів проти цього.

    Чому я не можу отримувати безкоштовні обертання на Windows Phone? Через старої версії гри, доступною на WP, зараз неможливо отримати безкоштовні обертання від друзів, які грають в більш нові версії ігор на інших платформах. Це проблема буде вирішена, коли буде випущена та ж версія гри на WP, що і для інших платформ.

    Чому моя гра на Windows Phone повністю відрізняється від гри моїх друзів на iOS і Android? Версія Angry Birds Epic на пристроях Windows Phone відстає в порівнянні з іншими платформами. З комерційних причин, Windows Phone платформа більше не є пріоритетною для розробників, і подальші оновлення гри для цієї платформи на даний момент не плануються. Проте, остаточне рішення про припинення розробок для пристроїв Windows Phone не прийнято. У майбутньому можливі зміни поточної ситуації. Незважаючи на вищесказане, підтримка для всіх існуючих ігор, які доступні для пристроїв Windows Phone, продовжує чинитися.

    Angry Birds Epic: Рахунок Rovio

    Я забув (-ла) пароль мого облікового запису Rovio. Що мені тепер робити? Ви можете відновити Ваш пароль з Angry Birds Epic. Для початку натисніть значок гнізда в правому нижньому кутку екрану карти, щоб увійти в Табір. Далі натисніть верхню фігуру Тотема зліва, а потім під аккаунтом Rovio натисніть “Увійти”. Потім Ви можете натиснути “Забули пароль?” і ввести свою електронну адресу. Після цього Ви отримаєте на електронну пошту посилання, перейшовши за яким Ви зможете скинути пароль і вибрати новий.

    Я хочу перенести свій ігровий прогрес зі старого пристрою на новий. Як мені це зробити? Якщо Ви створили обліковий запис Rovio до її припинення в травні 2018, Ви все одно можете використовувати її для синхронізації Вашого прогресу між кількома пристроями. Просто увійдіть до свого облікового запису Rovio на новому пристрої, щоб побачити прогрес в свого облікового запису. Якщо Ви не створили обліковий запис Rovio, надішліть запит в техпідтримку. Увімкніть свій ідентифікатор Rovio для старого і нового пристрою, і Ваш прогрес можна буде скопіювати вручну. Ви можете побачити свій Rovio ID на екрані завантаження гри, а також у верхній частині тотемного стовпа всередині Гнізда.

    Чи втрачу я свій прогрес, якщо переустановлені додаток Angry Birds Epic або зміню моє пристрій? Якщо Ви увійшли в акаунт Rovio (доступний на підтримуваних пристроях) в грі, Ваш ігровий прогрес буде в безпеці. Щоб переконатися, що остання версія ігрового прогресу збережена, вийдіть з Вашого облікового запису перед видаленням програми або зміною пристрою. Якщо Ви не створили обліковий запис Rovio, надішліть запит в техпідтримку. Увімкніть свій ідентифікатор Rovio для старого і нового пристрою, і Ваш прогрес можна буде скопіювати вручну.

    Як зареєструватися в Rovio Aккаунте в Angry Birds Epic? Пропозиція облікового запису Rovio припинено в травні 2018 року. Існуючі облікові записи все ще можна використовувати, але нові облікові записи не можуть бути створені.

    Чому я не можу увійти в обліковий запис Rovio на моєму Windows Phone? Чому вказано, що я увійшов як гість? У даний момент функція аккаунта Rovio недоступна на Windows Phone.

    Як я можу увійти в мій акаунт Rovio в Angry Birds Epic? Якщо Ви вже створили акаунт Rovio в іншій грі, Ви можете увійти в Ваш аккаунт в Angry Birds Epic, натиснувши значок гнізда в правому нижньому кутку екрану карти, щоб увійти в Ваш Табір. Далі натисніть верхню фігуру Тотема зліва, а потім натисніть “Увійти” в акаунт Rovio. Тепер Ви можете ввести інформацію для входу в Ваш аккаунт Rovio.

    Зверніть увагу, що обліковий запис Rovio доступний тільки на пристроях iOS і Android.

    Чи буде мій ігровий прогрес синхронізований між моїми пристроями? Ви можете використовувати Ваш аккаунт Rovio для отримання доступу до ігрового прогресу на підтримуваних пристроях. Просто увійдіть в Ваш аккаунт в грі, і Ви зможете побачити Ваш ігровий прогрес. Щоб переконатися, що Ваш ігровий прогрес правильно синхронізований між пристроями, вийдіть з Вашого облікового запису на одному пристрої, перш ніж продовжити грати на іншому пристрої.

    Зверніть увагу, що Ваш ігровий прогрес не зберігається через Facebook, Game Center або акаунти Google.

    Angry Birds Epic: Технічні питання гри

    чи доступна Angry Birds Epic на моєму пристрої? Angry Birds Epic доступна на пристроях, що працюють під управлінням iOS 8 (або пізнішої версії) або Android 4.4 (або пізнішої). Гра працює також на Windows Phone 8.1 і Windows Phone 8.

    Зверніть увагу, що мінімальною вимогою є 1 Гб оперативної пам’яті, але гра може бути повільної на цих пристроях.

    Моя гра застрягла на “балансуванню завантаження”! Якщо Ваша гра застрягла в частині “балансування завантаження” на стартовому екрані, це означає, що у Вашому ігровому файлі є проблема, яка повинна бути виправлена ​​вручну. Якщо Ваша гра не збережена в облікового запису Rovio, не видаляйте і не встановлювати заново додаток – це призведе до стирання Вашого ігрового процесу і не вирішить проблему в будь-якому випадку. Щоб Ваш файл був виправлений, зв’яжіться зі службою підтримки гравців, відправивши запит і включивши в нього адресу електронної пошти облікового запису Rovio або ідентифікатор Rovio ID з екрану завантаження.

    Я розблокував Елітний Клас, але ніде не можу його знайти! Для доступу до елітної версії натисніть кнопку перемикання зліва від іконки Інформація у вашому інвентарі, вибравши відповідний Клас. Ви можете перемикатися між звичайним Класом і Елітним класом, для якого немає окремої іконки.

    Я думаю, що деякі гравці шахраюють! У кількох останніх оновленнях були заблоковані дії, якими зловживають деякі гравці для отримання неможливих результатів, але, на жаль, з’явилися нові слабкі місця. Будьте впевнені, що розробники працюють над виправленнями і позбудуться всіх шахраїв.

    Я не можу підключитися до Facebook, поки я перебуваю в своєму акаунті Rovio. Спробуйте вийти зі свого аккаунта Rovio, а потім підключитися до Facebook. Якщо Facebook підключення відбувається успішно, то Ви повинні бути в змозі увійти в свій аккаунт Rovio, щоб продовжити гру. Якщо це не спрацювало, спробуйте наступне:

  • Вийдіть зі свого аккаунта Rovio і закрийте Angry Birds Epic;
  • Увійдіть в Facebook в веб-браузері;
  • Видаліть Angry Birds Epic з Facebook, перейшовши в Налаштування> Програми> Натисніть ‘X’ над Angry Birds Epic> Натисніть “Видалити”;
  • Відкрийте Angry Birds Epic і підключіться до Facebook знову;
  • Увійдіть в Rovio аккаунт.
  • У мене виникли проблеми з додаванням друзів. Ваші друзі повинні з’явитися у Вашому списку друзів автоматично, якщо Ви і Ваші друзі підключені до акаунтів Facebook в грі. Вам не потрібно відправляти запрошення за допомогою кнопки “Додати друзів”! Якщо Ви не бачите Ваших друзів, хоча підключені до вашого облікового запису Facebook, спробуйте виконати ці кроки для усунення проблеми:

  • Вимкніть гру від Вашого аккаунта Facebook;
  • У Facebook, перейдіть в Налаштування – Додатки та видаліть Angry Birds Epic;
  • Вийдіть з програми Facebook і через браузер;
  • Підключіться знову до Facebook в грі.
  • Автор статті: Надія Д. <