Проходження титанів: Поради, WIKI, Огляди

ТИТАНИ (TITANS) – гра для соціальних мереж з датою виходу 01.07.2014 р від компанії PlayKot. Жанр гри: Екшен. У статті ми узагальнили поради щодо прокачування від топові гравців, відповіді розробників на питання геймерів, гайди для новачків з офіційного сайту і наші секрети проходження гри. Увага, стаття періодично оновлюється, заглядайте на сайт Мудрий Гик частіше.

Зміст статті

  • Титани: Гайд для новачків
  • Титани: Гайд по турнір
  • Титани: Поради по грі
  • Титани: Розганяємо гру
  • Титани: за що банять гравців?
  • Титани: Гайд для новачків

    Про що ця гра? “ Титани – сучасна стратегія, дія якої відбувається в світі, що пережив глобальну катастрофу, епідемію інопланетної чуми і руйнівну війну. Вам належить: відбудовувати базу, проектувати і створювати бойових роботів, формувати з них загони, нападати на бази інших гравців і каравани корпорацій, а також управляти своїми військами в безкомпромісних битвах в реальному часі. Серед оплавлених брил знищених бойових машин в диму боїв під рев автоматичних гармат і гуркіт вибухів Ви знайдете нескінченну славу і владу … або вічний спокій.

    Який максимальний рівень в грі? Максимальний рівень – 54.

    Які бувають типи роботів? У “Титаном” існує кілька категорій роботів:

    • Стандартні . Щоб отримати до них доступ, їх потрібно просто вивчити в Майстерні роботів. Приклад: “Міраж”, “Скорпіон”, “Ведмідь”.
    • Збірні . Такі роботи збираються з деталей, які випадають при знищенні конвоїв і баз інших гравців. Приклад: “Азраель”, “Акула”, “Циклоп”.
    • Операційні . Даний тип роботів можна отримати тільки під час особливої ​​події – операції. За досить короткий проміжок часу гравцеві необхідно завершити певну кількість місій. Щоб отримати операційного робота, потрібно вчасно вкластися в термін. Приклад: “Інквізитор”, “Головоріз”, “Баал”.
    • Турнірні . Найпотужніші роботи в грі відносяться саме до цієї категорії. Приклад: “Паллант”, “Кронос”.

    Останні три типи роботів називаються “елітою”.

    Які бувають категорії операцій? У грі існують особливі, елітні роботи, яких можна отримати під час певних подій – операцій. Гравці діляться на 4 групи і в залежності від того, в якій групі гравець складається, він отримує свій набір операцій. Поділ на групи здійснюється лише за одним критерієм – рівнем Майстерні роботів.

    • 1 група: гравці з Майстерні роботів IV-V ( “Тарантул” і “Інквізитор”).
    • 2 група: гравці з Майстерні роботів VI-VII ( “Кобра”, “Малфас”, “Страж”, “Головоріз”).
    • 3 група: гравці з Майстерні роботів VIII-XI ( “Визволитель”, “Патріот”, “Молот Богів”, “Повелитель”, “Руйнівник”, “Йеті”, “Медуза”, “Кліщ”, “Баал”, “Локі “,” Морриган “).
    • 4 група: гравці з Майстерні роботів XII-XIV (” Ванадис “,” Тор “).

    Навіщо потрібні кредити і як їх отримати? Кредити – це ігрова валюта, яку можна витратити на покупку ресурсів і прискорення дій. Деяка кількість кредитів дається при старті. Купити додаткові кредити можна у вікні банку, для цього потрібно натиснути на “+” поруч з лічильником кількості кредитів. Безкоштовно кредити можна отримати:

    • У ході виконання сюжетних місій;
    • В якості нагороди за призові місця в турнірах;
    • Отримавши подарунок в офіційному співтоваристві гри в “ВКонтакте “,” Однокласниках “,” Моєму Світі “і” Фейсбуці “(подібні акції проводяться на регулярній основі).

    Як вступити в клан? Перш за все необхідно побудувати Клановий центр . Тільки після цього у гравця з’явиться можливість вступити в клан.

    Щоб відкрити вікно кланів, потрібно натиснути на іконку зі схрещеними мечами під аватаром.

    Через вкладки “Топ” і “Пошук” Ви можете подивитися список існуючих кланів, а потім подати заявку на вступ.

    для чого потрібне паливо? Як поповнити його запаси? Паливо йде на запуск кожного бою. Для початку бою з караванами корпорації A.R.M.A., для атаки бази противника і запуску місії кампанії потрібно 10 одиниць палива, на бій, щоб помститися напав гравцеві буде потрібно також 10 одиниць. Паливо відновлюється автоматично до 80 одиниць (на максимальному рівні Сховища палива). Повне відновлення бака займе 6 годин. Коли кількість палива падає нижче дозволеного максимуму в 80 одиниць (від 79 од. І нижче), починається процес відновлення палива. Паливо також можна отримати:

  • За кредити, натиснувши на значок з плюсом поруч з паливом.
  • Попросивши у друзів (не більше 5 запитів на добу, що дорівнює 50 одиницям палива).
  • Збираючи з знищених роботів противника після нападу на вашу базу.
  • Що буде, якщо скасувати виробництво або поліпшення? При скасування розпочатого виробництва або поліпшення всі витрачені ресурси повернуться назад на рахунок.

    Як напасти на бази інших гравців? Для нападу на базу іншого гравця необхідно знайти її на глобальній карті (вони позначаються аватаркой гравця) і клікнути на неї.

    Що дає руйнування бази іншого гравця? Руйнування бази іншого гравця приносить ресурси і окуляри рейтингу.

    Як швидко зруйнувати базу іншого гравця? Необхідно виконати умови, зазначені під кожною зіркою (знищити Штаб, турелі і склади). Досягнення трьох зірок знищує всю базу гравця, навіть якщо у противника залишилися інші будівлі.

    Як захистити свою базу від нападу? Для захисту власної бази від ворожих нападів необхідно будувати турелі і (обов’язково!) Встановлювати на них знаряддя. Турель без зброї не веде вогню по ворожих роботам. Крім цього, можна скористатися пастками “Тесла”, мінами і роботами, які встановлюються на Пости охорони.

    Як встановити знаряддя на турель? Для установки знаряддя на турель необхідно клікнути на неї і натиснути кнопку “Модифікація”. У вікні можна вибрати бажане знаряддя.

    Як включити / вимкнути звуки і музику в грі? Звуки і музику можна включити і відключити, натиснувши на відповідні іконки в правому верхньому куті екрану.

    Титани: Гайд по турнір

    Що таке турнір? Турнір – це подія, під час якого гравці змагаються за призові місця. Основний нагородою в цій боротьбі є унікальний турнірний робот.

    Як проводиться турнір? Щоб взяти участь в турнірі, необхідно перебувати в клані. Посилати заявку на вступ в турнір не потрібно. Учаснику турніру необхідно лише нападати на бази інших гравців, які знаходяться на мапі. За успішні атаки він отримує очки рейтингу, які додаються до загального рейтингу його клану. Чим вище рейтинг клану, тим більш високу позицію він займає.

    Який можна отримати приз? Існують різні типи призових контейнерів: фіолетовий, оранжевий, синій і зелений. За фіолетовий скриню передбачена найвища нагорода, а за зелений – найменш цінна.

    З кількістю призових контейнерів за кожне місце можна ознайомитися в вікні турніру (іконка “Клани” в лівому верхньому кутку, під аватаром гравця). Нагорода у всіх гравців однакова, варіюється лише кількість деталей турнірного робота, деталей випадкового робота 12-го рівня і кількість кредитів.

    Які правила турніру?

  • Переможцями стають клани, учасники яких сумарно набрали найбільший рейтинг за час турніру.
  • У турнірному рейтингу враховується внесок учасників клану на момент завершення турніру. Гравці, які вийшли з клану під час турніру, не отримують нічого, а клан втрачає зароблений ними рейтинг.
  • Кланові турніри проводяться щотижня з середи по суботу.
  • За результатами турніру кожному учаснику клану-переможця покладається нагорода у вигляді контейнерів.
  • Призовий робот змінюється зі зміною сезонів: весна, літо, осінь, зима.
  • Титани: Поради по грі

    чи можна грати в “Титанів” з телефону / планшета? На жаль, у даній гри немає мобільного застосування, тому в неї можна грати тільки через комп’ютерні браузери.

    Як найняти сильних найманців? Статус найманців залежить від середнього рівня 4 об’єктів:

  • Майстерня компонентів;
  • Майстерня оборони;
  • Майстерня роботів;
  • Майстерня технологій.
  • Чим вище рівень Майстерень, тим більше сильних найманців гравець може найняти. Щоб отримати доступ, наприклад, до “Голіафа”, необхідно 2 будь-які Майстерні поліпшити до 11-го рівня, а 2 інші – до 12-го.

    Як працюють міни? Міна – оборонний об’єкт, який відкривається з 4-го рівня Штабу. Її особливості:

    • На базі можна розмістити до 6 Мін;
    • Вони є невидимими для ворога, але з’являються при критичному до них наближенні;
    • Міни вибухають через 3 секунди після виявлення і завдають шкоди всім роботам, які опинилися в зоні ураження;
    • Втрати від вибуху Міни залежить від місця розташування робота: в центрі зони ураження шкоди вище, на периферії – нижче;
    • Міна під час вибуху завдає шкоди іншим об’єктам гравця, що захищається (їх можна встановлювати прямо на базі);
    • Міна будується і поліпшується як “Тесла”;
    • Міна спрацьовує тільки один раз за бій;
    • Радіус ураження Міни вище, ніж у “Тесли”.

    Де взяти Т-мінерал? Т-мінерал можна добути в бою з конвоями корпорації A.R.M.A., які переносять даний мінерал (фіолетові загони на карті). Конвої з Т-мінералом з’являються на карті тільки після того, як гравець пройде місію кампанії “Кратер-17”. Також Т-мінерал можна отримати, атакуючи бази гравців, у яких Тобто цей ресурс.

    Чи можу я помститися всім нападникам в списку? Ні, можна помститися тільки п’ятьом гравцям зі списку нападників.

    Як часто інші гравці можуть нападати на мою базу? У добу Вашу базу можуть атакувати велику кількість гравців, однак тільки 5 з них будуть враховуватися в грі. При цьому всі інші атаки будуть зараховуватися нападаючим, але вони ніяк не позначаться на стані Вашої бази, ресурсах і рейтингу. Іноді в Журналі нападів можна побачити більше 5-ти нападів від одного гравця на добу, так як на Вашу базу впливає тільки переможна атака, то противник може зробити кілька спроб захоплення.

    Титани: Розганяємо гру

    Що робити, якщо гра гальмує / зависає? якщо гра працює повільно, на це можуть бути різні причини. Підвищити працездатність гри за допомогою таких дій:

    • Придніпровськ з грою.
    • Закрийте інші вкладки браузера і / або відкриті мережеві ігри.
    • Періодично перезавантажуйте браузер з грою: закривайте його і відкривайте знову: в деяких браузерах плагін Flash після перезапуску сторінки не звільняє пам’ять – в результаті, поки браузер не буде повністю перезапущений, пам’ять буде продовжувати займатися.
    • Спробуйте змінити браузер для гри на Mozilla Firefox.
    • вимкніть діючі менеджери завантажень і торрент-клієнти.
    • Тимчасово вимкніть антивірусне ПЗ.
    • Спробуйте оновити драйвера своєї відеокарти.

    Які браузери рекомендовані для гри в “Титанів”? Гра демонструє найкращу продуктивність в браузерах Mozilla Firefox і Google Chrome. Не рекомендується грати в “Титанів” в Internet Explorer, тому що деякі ігрові функції можуть не працювати належним чином або не працювати в цьому браузері.

    Титани: За що банять гравців?

    Неприпустимі дії. Нижче представлений короткий список неприпустимих дій. Цей список не є вичерпним переліком неприпустимого поведінки, проте дозволяє зрозуміти, яка поведінка вважається неприпустимим.

    • Видавати себе за співробітника компанії розробника (Playkot);
    • Навмисно використовувати баги і уразливості в грі ;
    • Підбурювати інших гравців до порушення правил;
    • Надавати особисті контактні дані або намагатися отримати персональні дані інших гравців;
    • Використовувати внутрішньо чат для реклами, спаму і обману;
    • Перепродавати і купувати у гравців-посередників внутрішньоігрову валюту, ресурси або облікові записи;
    • Використовувати стороннє ПО з метою отримання незаслужених переваг в грі.

    шахрайство місця немає. У “титаном” забороняється використовувати додаткове програмне забезпечення. Стороннє ПО являє собою додатки, що впливають на ігровий процес. Такі програми змінюють функціональність гри і надають несправедливі переваги гравцям, створюючи при цьому потенційну загрозу для їх облікових записів і конфіденційності. Стороннє програмне забезпечення включає в себе:

    • “Шахрайство” або програми, які змінюють функціональність гри;
    • “Боти”, програми автоматизації ігрового процесу або скрипти;
    • Програми , що дозволяють нараховувати ігрову валюту і ресурси;
    • Будь-які інші програми, спрямовані на модифікацію гри або отримання незаслужених переваг.

    Автор статті: Надія Д.